Opera'ya hayır

Hemen tarayıcımı Firefox yapıyorıum.

ama niyeeeeee.jpg
 
Ne özelliği hocam? RAM limiter, pop-up pencere mi özellik?
VPN, videoları pop up pencerede oynatma, flow ön çok kullandıklarım. Basit özellikler ama tümleşik bir şekilde bir tarayıcıda olmaları işime geliyor. Ayrıca kısa yok özellikleri ana ekran tasarımı benim hoşuma gidiyor. Kendi tema paketimi yapıp yüklediğim için daha da çok kişiselleştirilmiş. Chrome eklentilerini yükleyebilmekte bir artı.

Hocam bu arada akıllı telefon kullanıyor musunuz? Sonuçta asıl veri ihaleli orda gerçekleşiyor. Android veya iPhone farketmeksizin ikiside bilgi toplayıp satıyor.
 
VPN, videoları pop up pencerede oynatma, Flow ön çok kullandıklarım. Basit özellikler ama tümleşik bir şekilde bir tarayıcıda olmaları işime geliyor. Ayrıca kısa yok özellikleri ana ekran tasarımı benim hoşuma gidiyor. Kendi tema paketimi yapıp yüklediğim için daha da çok kişiselleştirilmiş. Chrome eklentilerini yükleyebilmekte bir artı.

VPN dışında hepsi Edge'de var. Zaten VPN'i de işe yaramaz.
Bu veri hassaslığını anlamıyorum. Verilerinizi bir iki şeyden uzak durarak koruyacağınızı mı sanıyorsunuz? Bu bilinçli kullanıcı ayakları bana bir garip geliyor. Ya da ben sizin kadar verilerimi önemsemiyorum.

Hocam ben en azından yapabildiğim kadar korumaya çalışıyorum.
 
VPN dışında hepsi Edge'de var. Zaten VPN'i de işe yaramaz.


Hocam ben en azından yapabildiğim kadar korumaya çalışıyorum.
Edge de sonuçta microsofta ait onların da bu kadar veri güvenliğini düşündüklerini pek sanmıyorum. Zaten Windows kurulumunda bile eğer değiştiremezsiniz verilerinizi topluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı