Yüz yüze eğitime geçilmeli mi?

Geçilmeli çünkü insanlar okulda arkadaşlarıyla vakit geçirmez ise dışarda geçiriyorlar bir şey değişmez yani ayrıca uzaktan eğitimden de hiçbir şey anlaşılmıyor mesela bize hiç okulu açmadılar ama sınava gelince 1 hafta boyunca pazar dahil sınav olduk aynısını yapacaklar gene en azından okullar açılsın da doğru düzgün notlar alalım sınavlardan.

Şu ortamda tam yapılması gereken şey değil mi, aynen.
 
Basit örnekler vereyim, mitinglerin olmasını engelleyerek, AVM'leri kapatarak, öğrenci ve çalışan dışında sokağa çıkma yasağı getirerek, turizm ve eğlence merkezlerinin tamamını kapatarak yüz yüze eğitimin ön koşulu hazırlanabilir.
Hocam AVM'ler kapansa işçiler ne yapacak, esnaflar ne yapacak? Öğrenci ve çalışan dışında sokağa çıkma yasağı olamaz maalesef. Turizm ve eğlence merkezleri de kapansa ülke ekonomisi iyice çöker, aynı şekilde çalışan işçilerde mağdur olur.

Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. @marshall matherss
 
Eğitimde eşitlik yok zaten. Sırf internet üzerinden eğitim alarak bazı devlet okullarının eğitimlerini geçebilirsin.
Bu daha da komikmiş, okullar kapatılsın gereksiz zaten değil mi? Öğretmenler ne işe yarıyor öğrenci kendi kendine öğrenir zaten YouTube sayesinde.
 
Her şeyde Batı'yı örnek gösterenler, okullar konusunda nedense göstermiyor tembellikten başka bir şey değil. Bu zor koşullar altında Hududda Asker, Doktor Hastanede, Fabrikada İşçi görevini yapıyorsa bizim de yapmamız gerekir. Devlet okulları kapalıyken özel okullar açıktı hani sosyal devlet?
 
Tamam, sizin fikrinizin komik tarafını da ben belirteyim. Eğer bu nesil eğitimsiz kalırsa ileride ülkenin durumu şu anki kötü ekonomiden kat kat kötü bir hal alacak. Unutmayın çocuklarımız yarınlarımız.



Kesinlikle öyle, evinde interneti olmayan ve eğitim alamayan birçok benim tanıdığım insan var.
Eğer yarınımız çocuklarını azıcık önem gösterselerdi, daha ismini ingilizce söyleyemeyen çocuk ingilizce sınavından 90 almazdı. Veya okuldan kaçmanın çok normal birşey olarak görüldüğü bir ülke olmazdık.
 
Yüze yüze eğitime geçilmeli demişsiniz de atladığınız bir şey var. Üniversiteler açıldığı an da tüm Türkiye genelinde yoğun bir göç trafiği olacak öğrencilerden dolayı. Ayrıca bu öğrenciler arkadaşlarını uzun zamandır görmüyor eminim ki çoğu okulda sosyal mesafeye uymayacaktır.
Üniversiteler için değil de lise, ortaokul ve ilkokullar öncelikli olmalı. Çünkü dediğiniz gibi ev bulma ve taşınma çok riskli..
 
Evet, benim bahsettiğim şey de bu zaten. Kötü öğretmenler yerine hiç öğretmen olmamasını tercih ederim.
Hocam böyle esprileri nereden buluyorsunuz 😂? Gerçekten güldüm. Herkes uzaktan eğitimle anlıyor zaten, ne gerek var öğretmenlere. Aptal ordusu hepsi değil mi?
Okul bitti hocam açılsa ne olur.
Ne yazık ki öyle oldu.
Evet, benim bahsettiğim şey de bu zaten. Kötü öğretmenler yerine hiç öğretmen olmamasını tercih ederim.
Başarılar hocam, siz bu ülkenin en parlağı falansınız 😂.
 

Geri
Yukarı