Başlangıç için alkol tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Ucuz olan, az biraz sarhoş eden tavsiyeleriniz var mı?
Shot bu dediklerim için yeter mi? Yeter ise kaç paket shot az biraz sarhoş eder?
Hiç alkol kullanmadım. Denemek istiyorum.

İlk kez içecekseniz kutu bira ya da şarap için. Şarap çok iyi değildir ama hafiftir başlangıç için tavsiye ederim.
 
Hiç alkol almadıysan muhtemelen birayı bile zor bitirirsin ya da bitiremezsin. Tadı kötü çünkü, rengine falan aldanıp güzel olduğunu düşünme hiçbirisinin. Birayla sarhoş olmak zor ama çakırkeyif olabilirsin, özellikle Amsterdam ile. En ucuz yollu sarhoşluğun yolu da 14.4'ten geçer. Aç karnına sakın içme, 2.'de yükselişe geçersin, 3.'de yüksek irtifa uçuş ve finalinde öğüre öğüre kusma. Midende hiçbir şey kalmasa da kusarsın, öğürürsün ve ağzın, boğazın yanar. Ertesi günü var bunun bir de. Hiç bulaşma derim, muhabbeti tatlandıracak kadar içmek kafi bence illa içilecekse.
 
Şarap al yapıştır gitsin derim. En kötü toplan ailenle aç 70'lik rakı devam et yoluna. :)

Yemeğe otur aç şarabı bir yandan yerken diğer yandan yavaş yavaş yudumla tadını al kafayı bulsan ne şak şak içtikten sonra. Olacakşey şöyle "o kız buraya gelecek" tarzı şeyler ile karşılaşılır ertesi gün ise daha da beter olur.

Tadıyla iç tadıyla bırak.
 
Shot diye tabir ettiğimiz içkiyi denedim. (Alkol oranı biraya oranla çok çok fazla.) 3 yada 4 adetiyle tam hatırlamıyorum çakırkeyif olmuştum diyebilirim. Bünyeniz daha hafifse 3-4 tanesi sizi sarhoş edebilir. Bünyenize bağlı yani. Önden 2 bira ardından 2-3 shot önerebilirim.

Bilgilendirme Notu: Alkol iyi bir şey değildir. 18 yaşından küçüklerin içmesi yasaktır.
 
Şarap al yapıştır gitsin derim. En kötü toplan ailenle aç 70'lik rakı devam et yoluna. :)

Yemeğe otur aç şarabı bir yandan yerken diğer yandan yavaş yavaş yudumla tadını al kafayı bulsan ne şak şak içtikten sonra. Olacakşey şöyle "o kız buraya gelecek" tarzı ieyler ile karşılaşılır ertesi gün ise daha da beter olur.

Tadıyla iç tadıyla bırak.

İçmiş kadar oldum hocam sağ olun :D
 
İçmiş kadar oldum hocam sağ olun :D

Kuzenim gece arkadaşıyla gin (1 şişe Gordon's 1 şişe gilbey's) bitirmiş 4'te aradı gece başladı o kız buraya gelecek diye ben delirdim gece gece uykumdan uyandığım yetmedi kız üzerinden bende küfür yedim. Hayatımda duymadığım küfürler yedim.

Aynısı sizlere olunca çok daha iyi anlarsınız.

Şimdi bu kadar anlattım yukarıda ama canımda çekmedi değil.:D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı