YouTube'a yoğunlaşmak mantıklı mı?

Axii

Kilopat
Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
2.121
Makaleler
8
Çözümler
12
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, YouTuber olmak ile freelancer olmak arasında bir yol ayrımındayım, YouTube kanallarını çok iyi yönetebilen, arkadaşlarımın kanallarına çok emeğim dokunmuş ve kendim ortalamaya göre kısa bir sürede daha önceden 1500 aboneyi geçmiş biriyim. Sizce günde 6-7 saat uğraşıp profesyonel videolar çıkarıp gelişmem mantıklı olur mu? Sizce YouTube'nin geleceği var mı? Kendim bir memur sabit bir maaş alarak ömrümü geçirmek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yapmam mantıklı olur mu, tüm gündür bunu düşünüyorum. Kazanç olarak gerçekten yüksek olduğunu biliyorum. Profesyonel derecede Creative Cloud uygulamalarını kullanabiliyorum yani gerçekten kaliteli işler çıkartıyorum.
 
Yeni içerikler bulmaya çalışın, yeni trendler yapın siz özgün oldukça başarı gelir. Ama"tüfek ile babaanneme headshot attım." gibi içerikler yapmayın.
 
Ne yaparsan yap YouTube'a da başlamanı öneririm. Yorucu olsa da keyifli ve iyi iş çıkarınca kazançlı. Hele ki bir de yabancı içerik çıkarırsan mesleğin de olabilir.
 
Yaşınız kaç tam bilemem ama işinizi şans faktörüne bırakmayın. Onun yerine iyi bir öğrenim hayatı daha güzel olabilir.
(Bunu yazanın ilkokulundan birisinin türkiyenin popüler youtuberlarından birisi olması kendisininde aşırı fazla ders çalıştığı gerçeği de var tabi.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı