Monster Tulpar T5 V19.2 Alınır mı?

fatiksahin

Hectopat
Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
103
Çözümler
1
@yalcintr Altına iyi bir soğutucu koymak lazım küçücük laptoplardan RTX ve 10. nesil i7 modüllü anakart komponentlerini buz gibi soğutmasını bekliyoruz hem de en ağır oyunları vs. oynarken. Ondan sonra da çok ısınıyor mevzusu çıkıyor, gerçek şu ki üzerine stok fan takılı masaüstü işlemcisi de 90 derece ısınıyor.

@fatiksahin teşekkür ederim bilgilendirme için. Şu anki fiyatlar bakınca cidden uçuk, aynı fiyatlara indirim kovalayıp aynı segmentteki amdli diğer laptoplara bakmak daha mantıklı duruyor benim için. Hele ki fiyatlar kur düşmesine rağmen düşmüyor. yaz aylarını bekleyeceğim zaten, insanların yerdiği kalitesiz dediği neredeyse bütün ürünleri çok uzun ömürlü olarak kullandım o yüzden monster'dan çekinmemiştim fakat 2 ay içerisinde fiyatlara yarı fiyatta zam gelmiş, gerçekten anormal
 
Tekrardan herkese merhabalar,

@aardabaal
Klavye ile ilgili herhangi bir sorunum olmadı, ne bir soyulma ne de herhangi bir tuşta bir problem.
Cyberpunk'ı satın aldım ancak henüz test etmedim, masaüstü bilgisayarımda (RTX 2060 + R5 3600X) FPS değerlerim yüksek ayarlarda 60 üstü seyrediyor genellikle. Bu laptoptada aynı değerleri alacağıma eminim. Örnek olarak Ghost Recon Breakpoint ve CoD MW Warzone'da hemen hemen masaüstü ve laptop arasında ki FPS değerleri birbirlerine yakın, en fazla 5-10 FPS arası oynuyor diyebilirim.

@Salih Şendil

Şu ana kadar oynadığım 3A oyunların hiçbirinde sorun yaşamadım, yukarıda belirttiğim gibi Ghost Recon Breakpoint ve Warzone gayet akıcı. Geçenlerde Death Stranding'i deneme fırsatım oldu, Ultra ayarlarda 60 FPS sabit aldım.

Taşıma konusunda bir problem teşkil etmedi benim için, belki senelerdir sırtımda Gaming laptop gezdirdiğimden olabilir ya da ağır taşımaya alışkınım herhalde :) Bana göre taşınmayacak kadar ağır değil.

Bataryası bir arkadaşımızın da belirttiği gibi ortalama 3 saat civarlarında dayanıyor, ekran parlaklığı ve güç modunda 5 saate kadar çıkabilir.

Şu ana kadar ki kullanımıma kadar bana herhangi bir problem yaşatmadı bunu açık yüreklilikle dile getirebilirim. Oyun + normal kullanımlarımda gayet stabil çalışıyor. Tek eksisi belki kimine göre kasa kalitesi olabilir, benim için çok önemli bir faktör değil ama çoğu kişi için bir problem olarak görülebilir.

Merhaba hocam alalı bayağı olmuş bilgisayarınızda ortalama sıcaklık değeri ne kadar
 
Merhaba hocam alalı bayağı olmuş bilgisayarınızda ortalama sıcaklık değeri ne kadar
Hocam boştayken eğer gaming modda çalıştırılıyorsa ortalama 40 derece, fanlar sessiz modda ise 45'i görüyor diyebilirim. Oyundayken, örneğin 3A bir oyunda 70 - 80'li derecelerde. Bu bahsettiğim işlemci sıcaklık değerleri. Ekran kartı yük altında 65-70 derece diyebilirim.
 
Asla Monster denen markalı bir laptop alınmamalı. 1 senede 6 kez servise gitti yeni verdikleri cihaz da bozuldu sanırım anakart sorunu.
Bu büyük bir genelleme olur, benim henüz 1 sene olmadı ama yaklaştı, bir kere bile sorun yaşatmadı, format dahi atılmadı diyebilirim. Kronik sıkıntılı bir seriye denk gelmiş olabilirsiniz.
 
Hocam selam.
Tulpar T7 v20.2 almayı düşünüyorum sizin gibi, ancak takdir edersiniz ki internette bir sürü negatif yorum gördüm. Siz kullandığınız süreçte herhangi bir aksilik veya sorun yaşadınız mı? Ayrıca teknik servisleri nasıl ve herhangi bir sıkıntı durumunda iade kabul ediyorlar mı?
 
3 farklı modeli kullandım hepsi mi kronik sıkıntılıydı. Dava sonucu paramı aldım. Daha da Monster ile işim olmaz.
Ben kendi deneyimimden bahsediyorum, bende bir sorun yaratmadı v20.2 modelini kullanıyorum.

Hocam selam.
Tulpar T7 v20.2 almayı düşünüyorum sizin gibi, ancak takdir edersiniz ki internette bir sürü negatif yorum gördüm. Siz kullandığınız süreçte herhangi bir aksilik veya sorun yaşadınız mı? Ayrıca teknik servisleri nasıl ve herhangi bir sıkıntı durumunda iade kabul ediyorlar mı?
Hocam bende herhangi bir sorun çıkmadı şu ana kadar, belki temiz kullandığımdan ve titiz davrandığımdan sebep gayet iyi tecrübelerim mevcut. Teknik servis tarafında iyi diyen var kötü diyen var, henüz o tarafla bir işim olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı