[Karşılaştırma] PES 2021 vs FİFA 2021

Arkadaşlar bu oyunu bir tek ben mi beğendim? En son PES 17 oynadım. Ve gerçekten bana kötü gelmişti. Çok hızlıydı. Biraz daha yavaşlaması gerekiyordu oyunun. Bu sene inidrimden aldım PES 21'i. Ve oyun tam benim sevdiğim kıvama gelmiş. Topun ağırlığı, grafikler vb.
tek beğenmedim şey hakemlerin biraz fazla faul vermesi. Gereksiz faul veriyorlar. Büyük ihtimalle gerçekçi olsun diye yaptılar. Ama bence kötü olmuş.
(FIFA'cıyım şimdi sıra FIFA da)
FIFA'yı gram beğenmedim. Yıllardır FIFA oynuyorum. Ama serinin en kötü oyunu olabilir. O buglar oyunun aşırı hızlı oluşu ve en kötüsü gollerin hepsinin aynı oluşu. Gir sol taraftan biraz dar açıdan solla vur gol. Aynısı sağ taraf içinde geçerli. Top balon gibi dokundun mu uçuyor.

Pes: 10:/8
FİFA:10/5
Sizde puanlamanızı yapabilirsiniz.
Net fifa.
 
Sanırsam ben biraz daha yavaş ve gerçekçi seviyorum. FIFA bana son yıllarda çok hızlı gelmeye başladı. Hele şu seçkin modu yok mu? O dünyanın en kötü şeyi olabilir.
 
Kariyer modunda pes bir tık daha önce. FIFA'da bayağı hata varmış ben de oynadığımda sıkıntı olmuştu. Ama ikisinin de Online modu para sağmak için yapılmış gibi hissettiriyor doğrusu.
 
Pes21 myClub için=
*İnanılmaz saçma hakem hataları.
*Steamda hile dolu ve konami buna önlem almıyor, 1000 puan üstü 10 kişiden 8 tanesi hile.
*Her maç takımınız farklı performans sergiliyor, bazen bu takım benim değil diyorsunuz. Değişmesi normal aslında ama Pes'teki momentum aşırı derecede sinir bozucu. İyi oynamanız önemsiz birdenbire saçma salak şeyler oluyor.
*Takımı dizmek çok kolay, spesifik oyuncu yok neredeyse, herkeste hormonlu messi, ronaldo vs mevcut.
*Topu kontrol etmeden -tek pas- pas atılmıyor. İsterseniz oyuncunuz 99pas seviyesinde olsun atamıyorlar.
*2017'ben beri santradan ileri uzun top atılıyor ve karşı karşıya kalınıyor. Şaka gibi olay hala yapılıyor.
*Myclubta pingsiz maç oynamak imkansız.
*Oynayacaksanız arkadaşınızla ortaklaşa veya dostluk oynayın diyerek bitiriyorum.
Offline modunda yukarıda bahsettiklerim yok.

FIFA 21 oynamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı