Oyun açıldığında gelen out of range

Enes13254

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2020
Mesajlar
115
Çözümler
1
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kullandığım monitör 1600×900 çözünürlükte. Daha öncesinde aynı sorunu Batman oyununda da yaşamıştım ama nasıl yaptım bilmiyorum onu çözmüştüm. Şu anda mirrors Edge oyununu açtığımda bu hata geliyor. Alt+enter bir işe yaramıyor görüntüyü pencereli moda alamıyorum. Aynı şekilde çözünürlük düşürmekte bir işe yaramadı. Oyunu açınca başka hangi tuş kombinasyonlarıyla pencere moduna alırım veya bunu farklı bir yolla nasıl düzeltirim?
 
Hangi platformda oynuyorsunuz? Origin, Steam? İkisinden birisi ise başlatma komutu girebiliyorsunuz diye biliyorum. -w 1600 -h 900 yazarak 1600x900'de başlatabilirsiniz.

Başlatma komudu denedim fakat o da bir sonuç vermedi maalesesf anlamadım bende

Belgeler -> EA Games -> Mirror's Edge -> TdGame -> Config. İni dosyasından "FullScreen = true" değerini "FullScreen = false" olarak değiştirin ve kaydedin.

Yazdım ama bu da olmadı

Hangi tuşlarla pencere moduna geçilebilineceğini bilen varsa yazarsa çok memnun olurum hem genel bir çözüm de olmuş olur. (Alt+Enter gibi)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı