Tulpar T7 v20.2.1 Laptop Siyah Ekran

erkan1211

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2020
Mesajlar
86
Çözümler
1
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Adli Tıp Teknikeri
Tulpar T7 v20.2.1 model dizüstü bilgisayarım RTX 2060 olmasına rağmen, benim fark ettiğim Rocket League veya Subnautica gibi oyunları açarken kasa kendini kapatıyor klavyede ışıklar yanıyor fakat ekran gidiyor, fan sesi kesiliyor. Oyun açıldığı zaman ise biraz oynadıktan sonra oyundan atıyor. Bazen de direk bilgisayarı kapatıyor. Oyunların Launcher'ları güncel driverlar güncel Windows orijinal her şey tam. Bilgisayarı alalı 3 ay oldu olmadı. Hybrid GPU yerine RTX 2060 kullanıyorum acaba bunun yüzünden mi oluyor diye düşünüp, diğer seçeneklerle de çalıştırdım sonuç aynı. Böyle bir şey yaşayıp çözen var mı? Garantiye göndermeden çözümü varsa denemek istiyorum. İyi forumlar
 
Tulpar T7 v20.2.1 model dizüstü bilgisayarım RTX 2060 olmasına rağmen, benim fark ettiğim Rocket League veya Subnautica gibi oyunları açarken kasa kendini kapatıyor klavyede ışıklar yanıyor fakat ekran gidiyor, fan sesi kesiliyor. Oyun açıldığı zaman ise biraz oynadıktan sonra oyundan atıyor. Bazen de direk bilgisayarı kapatıyor. Oyunların Launcher'ları güncel driverlar güncel Windows orijinal her şey tam. Bilgisayarı alalı 3 ay oldu olmadı. Hybrid GPU yerine RTX 2060 kullanıyorum acaba bunun yüzünden mi oluyor diye düşünüp, diğer seçeneklerle de çalıştırdım sonuç aynı. Böyle bir şey yaşayıp çözen var mı? Garantiye göndermeden çözümü varsa denemek istiyorum. İyi forumlar.

Sıcaklık değerlerini atarmısnız Afterburner ile çekip.
 
Hybrid GPU kullanmamak en mantıklısı her zaman hariciyi kullanın garanti çözebilir durumu.

Hybridde Rocket League'yi Intel GPU açmaya çalışıyor. Özellikle RTX2060 ile aç dememe rağmen düzelmiyordu dgpu olarak çalıştırıyordum. Bir türlü çözemedim. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı