Porçay 4 yıl 2 ay hapis cezası almış

Öyle bir adalet var ki karısını ve bebeğini haşlayan adamı serbest bıraktılar. Alın size muhafazakar iktidar.
Iktidar ile ne alakası var? Bütün barolar, bütün odalar kimin elinde aç bir bak. :D
Popüler kültüre ayak uydurmuş, işkemeden sallıyorsunuz .
 
Neden YouTube'yi sadece 18 yaş üstü izliyor gibi yorum yapıyorsunuz? Yoksa bunu düşünemiyor musunuz? Benim 10 yaşımda kardeşim izliyor veya 7 yaşında kuzenim. Napalım sabah akşam ne izliyor diye başında mı dikilelim? Diyelim gözümüzden kaçtı ve izledi bunu daha 7 yaşında çocuk bunun dalga olduğunu anlayabilecek mi? YouTube'nin yaş kitlesi küçük kardeşlerimizden oluşuyor ve bunların hepsi Enes abiğiğ diye gezmiyorlar haberiniz olsun.
Youtube Kids.
Ayrıca sizin kafanıza göre Youtube'de küfür, cinsel içerik vb. her şey kaldırılmalı. Çok saçma.
 
Youtube Kids.
Ayrıca sizin kafanıza göre Youtube'de küfür, cinsel içerik vb. her şey kaldırılmalı. Çok saçma.

Youtube'u sadece 18 yaş üzeri izlemiyor deyip daha sonra sadece 18 yaş altına yönelik içerik talep etmek... İnsanın kendi yazdığındaki ironiyi fark etmemesi ayrıca hoş değil mi? Youtube kids ne kadar sağlıklı tartışılır yalnız. Ben belli bir yaşa kadar çocuklara internet erişimi verilmemesi gerektiği görüşündeyim. Çıkıp dışarıda oynasın, düşmeyi kalkmayı kavga etmeyi öğrensin.
 
Youtube'u sadece 18 yaş üzeri izlemiyor deyip daha sonra sadece 18 yaş altına yönelik içerik talep etmek... İnsanın kendi yazdığındaki ironiyi fark etmemesi ayrıca hoş değil mi?
Youtube'da 18 yaş altına da içerik üreten kanallar var ve çocuklarda izliyor diye +18 yaş içerik üreten kanalları engellemek çok mantıklı. Hem de ebeveyn kontrol etmesin diye. İyiymiş.
 
Bilmiyorum vallah. Link almadım.

Parodi olması bir şeyi değiştirmez ki. Bizde parodi adı altında isteğimizi yapalım o zaman öyle saçma şey mi olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video mu hocam?
 
Hayatımda gördüğüm en saçma hapis cezası. On üç yaşındaki bir çocuk bile bu şarkının parodi olduğunu anlayabiliyorken, oradaki her kimse bunu anlayamayacak kadar salak olmamalı. Feministler kına yakın!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı