Turkcell Fiber Upload Hızı 10 Mbps Oldu

Yurt dışında Download'a yakın uploadlar veriyorlar bizde 1000mbps'e 20mbps upload veriyorlar:(
bkz:1000 Mbps - Işık Hızında İnternet - TURKCELL SUPERONLINE
Screenshot_8.png
 
Fiber altyapı isteyince "e altyapınız var ya" diyen Turkcell müşteri hizmetlerini sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Olan altyapı DSL ve o da Türk Telekom'un. Internet firmasına bir de Internet teknolojilerinin ve altyapının farkını anlat. Sanki 10 MBPS upload vereceksin de DSL altyapıyla. 🤣
İsteseler 30Mbps VDSL17a ile dağıtılır maksimum değeri 50Mbps biz stabil olsun diye 30 diyelim.
 
Turkcell ve Türk Telekom neden bu kadar pahalı yahu? 100 Mbps internete 129,9 TL yazmışlar. :(
 
10 Mbps yetersiz hız.

Telekoma selamlar 8 Mbps upload hızını 4'e düşürmek için gün sayıyorlar. En kötü upload hızı 20 olması gerekirken ama en kötü olması gerekiyor. Ama şu an en kötü upload 1 Mbps. Telekom gidip 20 yapsa bir şey olmaz telekoma. Firma batmaz.
 
Evet TurkNet'te eğer altyapın elverirse özgür iletişim taahhütsüz 85TL pakette 100Mbps veriyorlar.(gerçekten mi bilemem)
NetSpeed'de de güzel tarifeler var.

Evet zaten şu anda TurkNet kullanıyorum ve memnunum. Vaat ettikleri hızları verebiliyorlar çok şükür. Umarım fiber altyapısı gelirde (hiç sanmıyorum) daha iyi bir internet deneyimi alabiliriz.
 
Evet zaten şu anda TurkNet kullanıyorum ve memnunum. Vaat ettikleri hızları verebiliyorlar çok şükür. Umarım fiber altyapısı gelirde (hiç sanmıyorum) daha iyi bir internet deneyimi alabiliriz.
fiber internetle speed test yapıyorum bi 2 saniye 300mbps oluyor sonra 80'lere düşüyor bu firmalar berbat hepsi berbat...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı