Aliexpress 30 kuruş vergi aldı

Katılım
7 Temmuz 2020
Mesajlar
6.801
Makaleler
18
Çözümler
9
Arkadaşlar merhaba. Aliexpress'in dağıttığı bedava ürünlerden satın aldım. Aklıma takıldı en ucuz gümrük vergisi 8 tl değil mi ?
Benden 30 kuruş Tax(vergi) aldı. Biraz içime sinmedi 30 kuruş vergi mi olur diye. Gönderiyi Aras kargo getirecek ama bilmiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • ed3877a2-be42-4d01-a834-a65635d1a471.jpeg
    ed3877a2-be42-4d01-a834-a65635d1a471.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 250
Arkadaşlar merhaba. AliExpress'in dağıttığı bedava ürünlerden satın aldım. Aklıma takıldı en ucuz gümrük vergisi 8 TL değil mi?
Benden 30 kuruş tax(vergi) aldı. Biraz içime sinmedi 30 kuruş vergi mi olur diye. Gönderiyi Aras Kargo getirecek ama bilmiyorum.

Bu ürünleri nasıl bedava veriyorlar?

Ayrıca vergiyi PTT Kargo alıyor aras olunca sanırım vergi istemiyorlar.

Bir de ğrün bedava ya o yüzden vergi almamış olabilirler.
 
Arkadaşlar mobilden Aliexpress'i indirip kes onu bölümünden seçtiğiniz ürünü bedava veriyor. Türkiye'ye bazıları gelmiyor.
Bu ürünleri nasıl bedava veriyorlar?

Ayrıca vergiyi PTT Kargo alıyor aras olunca sanırım vergi istemiyorlar.

Bir de ğrün bedava ya o yüzden vergi almamış olabilirler.
Hocam 30 kuruş vergi mi olur ya. Şaşırıyorum hala sonra kapıda vergi istemesinler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı