Klavye Ve Mouse Donuyor

ErdemUtku

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2017
Mesajlar
21
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar yakın zamanlarda klavye ve mouse donmaya başladı. Donma derken şöyle mesela bir oyun oynuyorum oyunda böyle giderken tak klavye mouse donuyor kilitleniyor. Numlock ışığı yanıyor ayrıca klavye makrosu çalışıyor. Mouse ışığı yanıyor ama tuşlar çalışmıyor mouse aynı şekilde donuyor kalıyor bilgisayarımı resetlemeden düzelmiyor. İnternette baktım tune up ile optimize ettim BIOS'tan USB desteğini açtım ama düzelmedi. Arkadaşlarımla oynarken cidden beni çileden çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bakımlarını uygulayın. Özellikle rehberin 10. bölümdekini yapın.

 
10. bölümdekini yaptım düzelmedi ancak şunu farkettim mesela anakartıma takıyorum işte bi süre sonra gidiyor ardından başka bi klavye taktığımda anakart usb sine yine aynı şekilde ışık yanıyor ancak tuşlar çalışmıyor diğer ayrı yaptırdığım usb soketide aynı şekilde oluyor.
 
10. bölümdekini yaptım düzelmedi ancak şunu fark ettim mesela anakartıma takıyorum işte bir süre sonra gidiyor ardından başka bir klavye taktığımda anakart USB'sine yine aynı şekilde ışık yanıyor ancak tuşlar çalışmıyor diğer ayrı yaptırdığım USB soketide aynı şekilde oluyor.

Kanka çözdün mü la bende de oluyor şu an.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı