GTX 1660 toplama bilgisayar nasıldır?

MediaMarkt'a gittiğimde 8000TL'ye bilgisayar toplamak istediğimi söylemiştim, benimle çok iyi ilgilendiler ama adam biraz bilgisiz gibiydi. Size danışmak istedim. Bana verdikleri çıktının fotoğrafını atacağım. İçinde Windows 10 lisansı, kasa ve monitör eklenecektir. Her türlü öneriye açığım.
Bu sisteme nasıl 8k demişler be...
 
Açıkcası şu internete hiç güvenmiyorum kredi kartımı asla vermem sitelere giderim elimle teslim alırım 7 verceksem 8 veririm güvenli alırım.
Resmi ve güvenilir websiteleri ile yaptığınız alışverişlerin çoğunda sorunsuz 14 gün içerisinde iade yapabilirsiniz, şahsen ben de elden satışları pek sevmiyorum çünkü "14 gün içerisinde koşulsuz şartsın kesin olarak para iadesi" diye birşey bulunmuyor. İnsanların fikirleri ve düşünceleri zıt düşebilir sizin de kendinizce haklı nedenleriniz vardır fakat bu konuyu derinlemesine bir araştırmanızı öneririm.
 
Resmi ve güvenilir websiteleri ile sorunsuz 14 gün içerisinde iade yapabilirsiniz, şahsen ben de elden satışları pek sevmiyorum çünkü "14 gün içerisinde koşulsuz şartsın kesin olarak para iadesi" diye bir şey bulunmuyor. İnsanların fikirleri ve düşünceleri zıt düşebilir sizin de kendinizce haklı nedenleriniz vardır fakat bu konuyu derinlemesine bir araştırmanızı öneririm.

Dediğiniz türden birkaç websitesi önerir misiniz?
 
Peki sen bu sitelere neden güvenilir diyorsun mesela?
Mesela İnceHesap ve TeknoBiyotik'den alışveriş yaptım harikalar hiçbir sorun yaşamadım, hatta Amazon üzerinden onlarca siparişim vardır yaşadığım sorunlarda da en kısa zamanda çözüme ulaştırıldı(aynı zamanda Prime üyesiyim). Diğer siteler çoğunlukla önerilir İtopya'dan sistem alan arkadaşlarımız var, diğer siteler de aynı şekilde genelde insanların önerdiği siteler. Sonuçta bir websitesini önermemiz için illa oradan alışveriş yapmamız gerekmez değil mi?
 
Ben İtopya'dan sistemimi topladım senin gibi güven sıkıntısı çekmiştim gidip yerinde topladım 1 gün sonra sistemimi aldım sorunsuz kullanıyorum.

Mesela İncehesap ve Teknobiyotik'den alışveriş yaptım harikalar hiçbir sorun yaşamadım, hatta Amazon üzerinden onlarca siparişim vardır yaşadığım sorunlarda da en kısa zamanda çözüme ulaştırıldı(aynı zamanda Prime üyesiyim). Diğer siteler çoğunlukla önerilir İtopya'dan sistem alan arkadaşlarımız var, diğer siteler de aynı şekilde genelde insanların önerdiği siteler. Sonuçta bir websitesini önermemiz için illa oradan alışveriş yapmamız gerekmez değil mi?

Dediğim gibi elimde bir miktar para var fakat çıktının fotoğrafında gördüğünüz gibi elime kötü bir bilgisayar verilmesinden korkuyorum...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı