MuSaLLat.exe giren sistem Avast kurduktan sonra açılmıyor

Brian Pasternack

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
71
Makaleler
1
Merhaba bilgisayarımda MuSSaLLat.exe vardı, görev yöneticisinden dosya konumunu aç dedim. Beni roaming klasörünün içine attı. Avast yüklediğimde Avast kurulumu gerçekleştirildi ancak Avast kurulduktan hemen sonra bilgisayar ekstra bir şekilde kasmaya başladı. İmleç arkasında imleçlerden oluşan bir kuyruk bıraktı ve bilgisayar kapandı. Hiçbir şekilde ne kapama açma düğmesinin üstünde bir ışık ne de herhangi bir fan sesi geliyor. Ne yapabilirim?
 
Bu virüs yanlış hatırlamıyor isem 2008 yılında yaygındı USB'den bulaşıyordu. Yapman gereken birincisi gizli dosyaları görünür hale getirip korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin tikini kaldır. Görev yöneticisinden musallat.exe'yi durdur sonra bütün virüslü USB'leri PC'ye tak musallet.exe'yi sil. Appdata klasörü C sürücüsünün içi ve diskin diğer bölünmüş alanlarındaki musallat.exe'yi sil. Çözüm bu ya da hakkınıhellal.exe'yi çalıştıracaksınız çoğu virüs programı bunu görmez.
 
Bilgisayar açılırken güvenli modda başlatabilir misin? Hiç açılmıyorsa sorun donanımsal olabilir.
 
Bilgisayar açılırken güvenli modda başlatabilir misin? Hiç açılmıyorsa sorun donanımsal olabilir.
Sorun yazılımsal değil belli ki. PSU ne durumda?
MusaLLaT.exe'nin gizlediği klasör ve dosyaları geri getiriyor.
Ne işe yarıyor?
Hakkınıhelalet programını öneriyor musunuz gerçekten?
Herhangi bir anti-virüs ile tam tarama yapın ve etkilerinden kurtulmak için diskin ana dizinine girip CMD ile şunu yazın: attrib -h -r -s /s /d *.*
Avast programını bilgisayarından kaldırarak bilgisayarına iyilik yap.

Form-at.
hiçbir şekilde açılmıyor pc ışığı dahi ynamıyor
 

Geri
Yukarı