Saçma bir oyun olan Erzurum gerçeği

Intothemoon45

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle önceki yazılarıma gidip oyun erken erişimken dediğim şeylere bakabilirsiniz. Geliştirilirse oynanabilecek bir oyun olacağını söylemiştim fakat oyun çıktı oyunu da satın aldım fakat aldıktan 30-40 dk sonra iade ettim. Şimdi baştan ne bir Jahrein izlerim ne de panda drama yapmaya gerek yok. Oyun kötü ve özellikle verdiğiniz paraya göre çok çok kötü kimse kusura bakmasın da destek olacağım diye israf yapmaya gerek yok. Oyun kötü zaten Long Dark çakması olduğu herkes tarafından biliniyor yani şuna rağmen hala savunanlar var. Her neyse oyunu adam hiçbir şekilde geliştirmemiş ve hikaye dediği sadece yönlendirme hiç hikaye unsuru yok tek kişi yapmışta. Cart curt beni ilgilendirmez kardeşim ben verdiğim paranın hakkını veriyorsa sonuna kadar desteklerim fakat eğer hakkını vermiyorsa bir de Epic Games'te biliyorsunuz ki Long Dark bedava verildi. Hiç kusura bakmasın bahaneleri kabul etmem.

Evet iademi yaptım ve paramı aldım. Benim için bitmiştir. Fakat insanları kandırmaktan başka bir şey değil sözde daha çıkınca bayağı gelişecekmiş falan bunların hepsi yalan. Yapımcıya sözüm yok parasını kazanmaya çalışıyordur eyvallah fakat insanları kandırmak ne olursa olsun kim ne derse desin kabul edilebilecek bir şey değil. Erzurum(tabii sadece adı öyle) gibi bir ilimizde kutup ışığı görmek istiyorsanız oyuna para verip bu inanılmaz olaya siz de şahitlik edebilirsiniz. Ha buradan Jahrein'in izleyicisi diyecek olanlara da kardeşim ne onu ne de Panda'yı izliyorum gerçekler acıtır. Bu konu çıkmadan önce de konu açmıştım ve gereksiz yere sadece Türk oyunu olduğu için övüldüğü birçok yayıncı gördüm ne diyeyim artık. Kısacası özetlersek" oyun verdiğiniz paranın hakkını vermiyor" bu kadar iyi günler.
 
Köstek olmayın destek olun diyen kişiler oyunu gram oynamamıştır. Ben de satın almıştım iade ettim. Hayatımda bu kadar rezil oyun görmedim. Milli duyguları sömürüp "yaşasın ırkımız" usülü bir oyun olmuş. Hayatımda gördüğüm en kötü hayatta kalma oyunu zaten. Gram zevk vermedi bu oyuna iyi diyen oyunun yapımcısıdır.
 
Ne kadar Türkiye'den çıkma bir oyun olduğu için ilk başlarda güzel gibi gelse de 5 dakika deneyimimden sonra oyunun gerçekten çok kötü olduğunu anladım kendi kod bilgimle uzun sürse de çok daha iyi mekanikler bile yapabilirdim. İnsanların dini veya milli değerlerinin üzerine kurulmuş bir oyun. Bedava olsa oynanmaz diyebilirim.

Aynı yapımcının eski oyunlarına da bir göz atın derim :D
 

Geri
Yukarı