CS:GO hesap güvenliği

1000msgodGman

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
772
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Konuyu çok uzatmayacağım detaya girmeyeceğim. Geçtiğimiz günlerde Steam Guard'ım epostam tel nom olmasına rağmen bir trade yapmamla tüm hesabım kökten dakika içinde çalındı ne bir kod ne bir şey geldi sadece epostanız tel nonuz değişti gibi mesajlar geldi. Hesabı geri aldım fakat yine olur mu korkuyorum ne yapmam gerek API Key'i kaldırdığımı hatırlıyorum ama bilmedigim bir şey var acaba API Key kendiliğinden silmeme rağmen oluşuyor mu şimdiden teşekkürler.
 
Kanka geri aldım zaten sorudugum soru şu : tekrar dolandırılmamak için ne yapmam lazım?
Bazı dolandırıcı siteler oluyor kasa açma, jackpot, rulet siteleri gibi. O sitelere genel olarak hesabınız ile giriş yapıp guard kodunuzu girdiğiniz anda hesabınız elden gidebiliyor. O yüzden oynayacağınız sitenin güvenilirliğini kesinlikle araştırın. Sonrasında steam api-key olayını devre dışı bırakın. Trojan'dan uzak durun, bilgilerinize bu sayede erişebilirler. Genellikle CS:GO hilelerinde trojan oluyor diye biliyorum. Steam hesabınızın mailini "Google Mail" ile değiştirin. G-Mail, outlook gibi diğer mail sitelerinden çok daha güvenli ve mailinizin şifresinin kırılmasını zorlaştırır. Şuan aklıma gelen koruma yöntemleri bunlar daha var mı bilmiyorum.
 
Bazı dolandırıcı siteler oluyor kasa açma, jackpot, rulet siteleri gibi. O sitelere genel olarak hesabınız ile giriş yapıp guard kodunuzu girdiğiniz anda hesabınız elden gidebiliyor. O yüzden oynayacağınız sitenin güvenilirliğini kesinlikle araştırın. Sonrasında Steam API-Key olayını devre dışı bırakın. Trojan'dan uzak durun, bilgilerinize bu sayede erişebilirler. Genellikle CS:GO hilelerinde trojan oluyor diye biliyorum. Steam hesabınızın mailini "Google mail" ile değiştirin. G-mail, Outlook gibi diğer mail sitelerinden çok daha güvenli ve mailinizin şifresinin kırılmasını zorlaştırır. Şu an aklıma gelen koruma yöntemleri bunlar daha var mı bilmiyorum.

Bu API Key her takasta falan yeniden mi oluşuyor ya da her siteye girdiğimde mi oluşuyor bir kez silmek yetmiyor mu yani?
Bu API Key bir kere silindiginde halloluyor mu?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı