Ozel okullarda sinavlarin iptal olmamasi

Özel okul da zaten şişirilmiş notlar verilmiyor mu? Gidip sınavını ol yapacak bir şey yok.
Sınav notunu şişiremezler. Kağıttan kaç puan çıkarsa o kadar alırsın. Sözlü notlarını Lays'lerden bile çok şişiriyorlar, orası ayrı.
 
Merhaba. Ozel okulda okuyorum, normalde 1 Mart'ta sinavlar ertelendi fakat bizim okul 1 Mart'ta sinava geleceksiniz dedi. Bir de soracagim baska bir şey var, MEB derse ki 1 Mart'ta sinavlar iptal oldu, bizim okulda iptal etmesi gerekiyor, degil mi? Yani MEB iptal etti, ozeller sinava devam edemez. Simdiden teşekkürler.

Gayet devam eder o notlar illaki verilecek bende özelde okuyorum hafta içi dışarı 2 gün çıkabiliyorum dersler 17.00 da bitiyor her hafta sınav oluyoruz adı üstü özel okul.
 
@Shimada Sensei Lays cipslere rakip sözlü notları güzel gönderme olmuş :).

Evet, isterse yapabilir özel okul sonuçta genel olarak özeller hükümetle çok zıt gitmez ertelerse erteler ama sizin okul yapmayı seçmiş.

Çalışın girin kaç alıyorsanız alın.
 
Ha bu arada ben 1. dönem vakalar tavan yaptığında her gün 2 hafta boyunca aralıksız sınav oldum ve notlarım şişirilmedi, sınava gitmeyen devlet okulundaki öğrenciler 100 alıp geçirildi, aynen kardeşim özel okullar şişiriyor. 1 tane şişiren gördünüz diye her özel okulda okuyan öğrenciye aynı muameleyi yapmayın komik oluyorsunuz. İyi ki göz ardı et özelliği var. Böylelerini görmekten kurtuluyorum.
 
Ha bu arada ben 1. dönem vakalar tavan yaptığında her gün 2 hafta boyunca aralıksız sınav oldum ve notlarım şişirilmedi, sınava gitmeyen devlet okulundaki öğrenciler 100 alıp geçirildi, aynen kardeşim özel okullar şişiriyor. 1 tane şişiren gördünüz diye her özel okulunda okuyan öğrenciye aynı muameleyi yapmayın komik oluyorsunuz.
Her özel okulda notlar şişirilir okul başarılı gözüksün diye ama sınav notunu isteseler de şişiremezler. Yazılı resmi bir belgedir sınav notu. O belgeyi kimse kafasına göre değiştiremez, değiştirirse resmi belgede sahtecilikten ceza alır. Özel okullar ders içi notlarını şişirirler. Bu devirde devlet okulları bile 8 ve 12.sınıfların notlarını şişiriyor özele göre geri kalmasınlar diye.
 
"İyi ki göz ardı et özelliği var. Böylelerini görmekten kurtuluyorum" @Johnny Gat hem art arda kahkaha atıyorsun bir de hakaret ediyorsun oda iyiymiş. Sizi göz ardı etme zahmetinden kurtarırsınız efendim iyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı