CS:GO skinlerini paraya çevirebilecek en iyi site

Ball So Hard

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2019
Mesajlar
670
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelancer
Merhaba, Steam cüzdanımda 420 TL kadar bakiyem var. Satılık: Ucuza Steam Oyunları böyle konu açıp oyun satmayı düşündüm ama kimsenin yazdığı yok. Bynogame dışında önerebileceğiniz doğru düzgün, yerli veya yabancı skin satma sitesi var mı? Sattıktan sonra kripto parayla ödeme alsam da olur.

Bir de öncelikle pazardan skin almam gerekiyor. Sanırım 1 hafta ban süresi bekleyeceğim. Steam pazarından alıp, skin sitelerinde çok zarar etmeden satabileceğim skin nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Skin.cash diye site buldum. Skins.cash is rated "Excellent" with 4.7 / 5 on Trustpilot burada 4.7 puan almış ama para gönderme limiti çok yüksek galiba.
 
@michealdoge
Sanırım bu dediğin sitelere kayıt olmaya gerek kalmadan, Steam hesabıyla giriş yapabiliyoruz değil mi? Bir de IBAN ile ödeme alıyorsam, Euro hesabımı falan mı yazmam gerekiyor?
 
@michealdoge
Sanırım bu dediğin sitelere kayıt olmaya gerek kalmadan, Steam hesabıyla giriş yapabiliyoruz değil mi? Bir de IBAN ile ödeme alıyorsam, Euro hesabıma falan mı almam gerekiyor?
Steam hesabı ile giriş yapıyorsunuz evet. Para çekme konusu hakkında bir fikrim yok ama. Büyük ihtimalle Euro hesabınıza almanız gerekiyordur.
 
@michealdoge
SkinBaron'un Trustpilot puanı baya düşük ama CS.Money sitesinin iyi görünüyor. Bakacağım şimdi sağ ol.
 
Hocam sadece nakit 400 küsür lira var başka bir şey yok değil mi hesapta? Ben hesabı alabilirim diyecektim de sanırım siz sadece parayı nakde çevirmek istiyorsunuz.
 
Hocam sadece nakit 400 küsür lira var başka bir şey yok değil mi hesapta? Ben hesabı alabilirim diyecektim de sanırım siz sadece parayı nakde çevirmek istiyorsunuz.
Var hocam, 100'den fazla kırık diş operasyonu kasası falan bulunuyor. O yüzden hesabı satmıyorum, yalnızca içindeki parayı nakde çevirmek istiyorum.
 
Fiyat ne derdim ama yüksek olur şimdi hepsi için :) Teşekkürler ilgin için.
Evet yüksek olur ama zaten hesap bende kalsın kafasındayım. Oyun veya skin satabilirsem işte ancak. :)
 

Geri
Yukarı