CS:GO skinlerini gerçek paraya çevirmek

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 5.155
Ben Shadowpay sitesini öneririm. 226 dolara kadar satış yaptım bir sıkıntı olmadı. Direkt banka hesabına geliyor para, saat kaç olursa olsun. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Shadowpay kullandım. Yaklaşık 4000-5000 dolar satış yaptım. Bir sorun olmadı. Fakat site API Key alıyor. Çekiniyorsan hiç bulaşma. Risk senin elinde. ByNoGame'de olabilir ama komisyonu çok fazla. Hellcase sitesine de satabilirsin zira hellcase de Shadowpay'e yönlendiriyor.
Site galiba dolandırıcı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun yorumlarına bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Site galiba dolandırıcı.

Videonun yorumlarına bakın.

API Key kullandığı için takaslarınızı kontrol edebiliyor. Sorumluluk tamamen kullanıcıya ait. Ama dediğim gibi ben 4000-5000 dolar arası çektim hesabıma bir sorun da yaşamadım.

Zaten takas istediği geldiğin de sitede görünen isimle telefondaki takas aynı kişiyse doğru demektir.

ByNoGame üzerinden 1000 TL'lik bıçak satıp gerçek paraya çevirmeye kalksanız %20 civarı komisyon vermek zorundasınız.

Evet o yüzden düşük komisyonlu bir site aradığımı belirttim ama fazla seçenek olmadığı için ByNoGame'i en son seçenek olarak düşüneceğim.

API Key kullandığı için takaslarınızı kontrol edebiliyor. Sorumluluk tamamen kullanıcıya ait. Ama dediğim gibi ben 4000-5000 dolar arası çektim hesabıma bir sorun da yaşamadım.
İşte bu yüzden en güvenilir ByNoGame oluyor hocam, 4 yıldır buradan alışveriş yapıyorum yüzlerce skin alıp sattım 1 kez sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı