PS4 vs Switch

Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
38
Hangi konsolu almak istediğime karar veremedim. Switch'i almak isteme nedenim oyunları. Sanki Nintendo oyunları benim için tasarlamış gibi. Mario, Zelda, Pokemon vs. Switch exclusive games (özel oyunlar) bana çok güzel geliyor. Öte yandan PS4 oyunlarının bana hitap edip etmeyeceğini bilmiyorum. Biliyorum PS4 teknik olarak çok daha iyi ve gerçekten çok güzel oyunları var (God of War, Last of Us Spiderman) fakat Nintendo'nun özel oyunları sayesinde karar vermem zorlaşıyor. Sizce hangisi?
 
Hangi konsolu almak istediğime karar veremedim. Switch'i almak isteme nedenim oyunları. Sanki Nintendo oyunları benim için tasarlamış gibi. Mario, Zelda, Pokemon vs. Switch exclusive Games (özel oyunlar) bana çok güzel geliyor. Öte yandan PS4 oyunlarının bana hitap edip etmeyeceğini bilmiyorum. Biliyorum PS4 teknik olarak çok daha iyi ve gerçekten çok güzel oyunları var (God of War, Last of Us Spider-Man) fakat Nintendo'nun özel oyunları sayesinde karar vermem zorlaşıyor. Sizce hangisi?

Hocam bence Switch kişisel tercihim oyunları nedeniyle, Zelda mario gibi oyunları sayesinde şu ana kadar zaten N64 nwii gibi konsolları kullandım hala kullanıyorum.
 
Üzgünüm. Nintendocular belki bana kızabilir. PS4 Exclusiveleri Nintendo'yu şaplak manyağı eder.

Gayet güzel oyunları var. BoTW, Mario, AC: New Horizons falan çok güzel oyunlar. Zaten PS4 kadar geniş kitlelere hitap etmeyen oyunlar. Küçüklüğümden beri içimde bir Zelda tutkunluğu olduğu için ben çok seviyorum ancak oyunları denemediyseniz, yorum yapmanız hiç doğru olmaz. AC falan çok sarıyor.
Özel oyun olarak bilgisayardan oynayabilirsin PS oyunlarını.

Nasıl yani? Emülatörden kastediyorsan, PS4 Emülatörü yok. PS3 bile zar zor çalışıyor.
 
Arkadaşlar Ps4'te hangi tür oyunu sevdiğimden çok emin değilim, yani Nintendo Switch oyunlarını seviyorum fakat PS4 oyunlarını sevip sevmediğimden emin değilim. Eskiden Fortnite oynuyordum bayağı App Store'den kaldırılınca oynayamıyorum. Yani hangi tür oyunları sevdiğimi nasıl keşfedebilirim sizce?
 

Geri
Yukarı