Hangi yıldaki mediakraft daha iyi?

Cem'in olduğu zamanlar videoların yayınlandığı ilk gün izlerdim. Çok keyifli zamanlardı. 2017 ve öncesi en iyisi bence.
 
2015-2016 zamanlarında çok izlerdim. Sonra pek zevk almamaya başladım. Sonra da Cem ayrılıp intihar edince izlemek için bir sebebim kalmadı.
 
Selam arkadaşlar. Bu sıralar 2015'deki mediakraft hayat okulu izliyorum. Aklıma hangisi daha iyi diye bir soru geldi. Sizler ile paylaşmak istedim. Sizce hangi yıldaki mediakraft daha iyi?
En iyi dönemleri 2015 ve 2016 seneleriydi. Yaptıkları bilgilendirici, deney ve komedi içerikli videolar ile tanışmıştım. Tamer Yeşildağ'ın da ekibe eklenmesiyle gerçekten fevkalade bir kanal olmuşlardı. Ama şuan girip baktığınız zaman eskiden olan eğlenceden, samimiyetten eser yok. Melih Abuaf'ı da hiç sevemedim. Hep bir itici geldi bana ki şuanda da bildiğim kadarıyla ekipten ayrılanların bazıları onunla tartışmış.
 
En iyi dönemleri 2015 ve 2016 seneleriydi. Yaptıkları bilgilendirici, deney ve komedi içerikli videolar ile tanışmıştım. Tamer yeşildağ'ın da ekibe eklenmesiyle gerçekten fevkalade bir kanal olmuşlardı. Ama şu an girip baktığınız zaman eskiden olan eğlenceden, samimiyetten eser yok. Melih Abuaf'ı da hiç sevemedim. Hep bir itici geldi bana ki şu anda da bildiğim kadarıyla ekipten ayrılanların bazıları onunla tartışmış.

Evet. Bildiğim kadarıyla okaner, hakan, tuğçe bu yüzden ayrılmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı