Witcher 2 ve 3'ten Aldığım Zevki Başka Hiçbir Oyundan Alamıyorum

Hikaye tasarımı nasıl? Bu oyunu düşünmüyor değilim. Çok tekrar eden bir yapısı varmış deniliyor, doğru mu? Death Stranding oyununu sevmiştim, bunu da sevebilirim diye düşünüyorum. Aynı motoru kullanıyorlar.
Death Strading benim için ilk 3'e girer. Horizon Zero ise bence çok başarılı bir oyun fakat bazı oyuncular görevler harici oyunda pek vakit geçirecek olayın olmadığını belirtmiş. Oyunun haritası çok büyük ben eleştirilere pek katılmıyorum.
 
Death Strading benim için ilk 3'e girer. Horizon Zero ise bence çok başarılı bir oyun fakat bazı oyuncular görevler harici oyunda pek vakit geçirecek olayın olmadığını belirtmiş. Oyunun haritası çok büyük ben eleştirilere pek katılmıyorum.
Zaten Witcher 3 harici yan görev yapan birisi değilim. Atmosfer, hikaye güzel olsun yeter. Çok da ağır olmazsa sevinirim.
 
Witcher serisini bitirdikten sonra elbet bende de boşluk oldu. Lakin zamanla farklı oyunlar oynayarak bu işi çözdüm. Hikayeli oyunlar olarak Hellblade: Senua's Sacrifice, A Plague Tale: Innocence bu iki oyunu bitirdim ve yavaş yavaş kendime geldim. Bu oyunları oynamanı önerebilirim hakikaten dolu oyunlar. Geçenlerde Assassin's Creed: Origins başladım ve aşırı şaşkın şekilde şuanda dibim düşe düşe oynuyorum. Eski AC serilerine göre bu oyun tam bir Witcher kafası olmuş. Başlamakta biraz geciktim sonuçta oyun 2017 çıktı. Level sistemi, açık dünya oluşu, yan görevler ve Witcher gibi keşif görevleri oluşu, ana hikayenin muazzam oluşu tıpkı bana witcher 3'ü hatırlattı ve şuan sanki yeni bir Witcher oyunu oynuyor gibiyim. Bir Witcher fanı olarak bunları öneriyorum naçizane. Birde biraz sindirmen gerek dostum bunlar gerçekten hikayesel ve oynanış olarak kaliteli oyunlar olduğu için biraz ara vermen ve bunları sindirmen lazım. Eğer bunları sindirmeden yeni oyunlara geçersen hangi oyun olursa olsun sana zevk vermeyecektir. Naçizane önerim 😅
 
Witcher 3 oynarken bu oyun harici oyun oynayamam diyordum. Valhalla oyunu Witcher kadar güzel diyebilirim mesela. Onun dışında Detroit oyununu kesinlikle Witcher 3'ten çok daha fazla seviyorum.

Witcher 3 oyununda 380 saatim var ve bu oyundan daha iyi oyunlar kesinlikle var. :)
 
Maşallah hocam 350 saat :)
A'dan Z'ye bitirdim hocam :) Witcher'ın yeri ayrıdır bende. Oyundan sonra evrene aşık olduğum için 7 serilik Witcher kitaplarını, 3 serilik çizgi romanlarını ve 1 adet Witcher Evrenini anlatan ansiklopedi alıp bitirmiştim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı