Sınavın yapılması hata mıydı?

Ankaralıyım.

Bizim sarı ama ben inanmıyorum, kırmızı olacakta zaten 1 hafta sonra.
Bizde 6 tane 9. sınıf şubesi var. Her bir sınıfta 40-45 kişi var. Bahçeye çıksak herkes arasına 1.5m. koysa okulun bahçesine sığamayız. Merdivenler tıklım tıklım. Her basamakta 6 kişi vardı. Bir merdiven 10 basamaklı olsa her bir merdivende en az 60 kişi vardı. Virüsün bulaşmama ihtimali %12 falandır.
 
Hocam olup bitiyor da kötü bitiyor be. Sınıfta kalacağım gibi zaten.

Umarım kalmazsınız. Şu dönemde bile öğrencilerden puan kırmaya yer arayan hocalar varsa ayıp. Ben sınavlara kasım ayında girip çıktım. Dendiğine göre nisan ayında bir daha olacak. Sınıfımızın mevcudu 17 olmasına rağmen 34 kişi matematik sınavına girmiştik. Sosyal mesafeyi bilmeyen adamlar, kurallara uymamayı havalı sanan ergenlerle uğraşsam da sorunsuz şekilde girip çıktım. Kötü aldığım derslerde oldu fakat dünyanın sonu değil. Sağlık her şeyden önce gelir aman siz kendinize dikkat edin :)
 
Evet, bugün ben de herkes gibi sınava girdim. Yüz yüze eğitim görseydim çok yüksek alırdım. Felsefe ve İngilizce vardı. Lise ve ortaokulda İngilizcem aşırı iyiydi.
Aşırı zorlandım, 20-30 bekliyorum hepsinden. Bunları geçtim. Sınıfta sosyal mesafe var ama dışarıyı görmelisiniz. Herkes dağıldıktan sonra yan yana, kol kola. Otobüsler sıkış sıkış. Vakalarda ciddi artış olacağını düşünüyorum. Sizin çevrenizde durumlar nasıldı?
Ben de sınav oldum sınav gayet kolaydı ama sınıfta 20 kişi vardı dip dibeydik okul içini ve minibüsleri söylememe gerek bile yok kesinlikle çok yanlış karar.
 
Eğer hata olmasaydı virüs artık bitme noktasına gelecek idi. Ben ilk dönem sınav oldum . Okul ufak bir Anadolu Lisesi . Bahçesinde adım atacak yer yok . Her gün virüs e yakalanan öğrenciler vardı okulda . Önlem dedikleri şey dezenfektan . Katlara koymuşlar bir kaç tane dezenfektan o kadar . Eğer bu şekilde devam ederse bu virüs 3 yıl daha hayatımızda olur . Eğer ki yaz tatilinde sıkı tutulursa bu virüs artık kırılma noktasına gelir . Ancak böyle bir şey beklemeyin . 😃
 

Yeni konular

Geri
Yukarı