AliExpress 1 Aydır Para İadesi Yapmıyor

vatoz419

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2016
Mesajlar
129
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, öncelikle durumumu anlatayım AliExpress sitesinden 4 Şubat gece vaktinde GoPro Hero3 siparişi verdim fakat bir gün sonra sabah vazgeçip geri para iadesi istedim. Ödeme işlemim onaylandı ama üstünden 34 gün geçti ve hala paramı geri göndermediler. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşmak imkansız. Sizce ne yapabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • aliexppp.PNG
    aliexppp.PNG
    18 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
Bankayı aramayı denermisin belk bi yanlışlık olmuştur ben iademi 15 gün içinde almıştım.
 
Bankayı aramayı dener misin belk bir yanlışlık olmuştur ben iademi 15 gün içinde almıştım.

Hocam 1 sene once yine böyle bir esya alıp iade etmistin 5 gün sonra geri ödenmisti, fakat simdi banka ile alakası yok çünkü adamlar daha göndermemiş. Resimlerde de gözüktüğü gibi daha bana yollamamışlar.
Mail adresleri veya canlı destek gibi iletişim adresleri var mıdır acaba? Çünkü hem paramı alamıyorum hem de hiç bir şekil de iletişime geçemiyorum.
Allah rızası için bu AliExpress'e ulaşmak için bir yol yok mu ya? Hem parayı göndermiyorlar hem de iletişim adresleri yok.
Hiç bu olay başına gelmiş biri var mı? Mağdur oldum ama derdimi kimseye anlatamıyorum. AliExpress 'inde mesaj atacağım bir bölümü yok. Satıcı yardım merkezini ziyaret edin diyor. Ama yardım merkezinde de 20 iş günü içinde yatacak yazıyor. Fakat üstünden 52 gün geçti daha da yatmadıysa ne olur bilmiyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı