0.024 Ethereum'un vergisi

Okumamış, üşengeç arpa yavruları para kazanacak diye kimse zevkinden, keyfinden vazgeçmez dostum bu da aklında kalsın.
O zaman neden ağlıyorsun ki dostum, git madem bu kadar çok okudun kendi ekran kartını üret. Neyin tatavasını yapıyorsun? Yok millete beddualar falan okumak, güzel kafa ha maşallah... 😂

O zaman neden ağlıyorsun ki dostum, git madem bu kadar çok okudun kendi ekran kartını üret. Neyin tatavasını yapıyorsun? Yok millete beddualar falan okumak, güzel kafa ha maşallah... 😂

Senin burada ücretsiz avukatlık yapman güzel kafa dostum, eminim yaşın 12 abilerini savunuyorsun.

Senin burada ücretsiz avukatlık yapman güzel kafa dostum, eminim yaşın 12 abilerini savunuyorsun.

Biz bu ortamda kimsenin yaşına bakmıyoruz. Eğer yaş tartışması açacaksanız, forumu terk edebilirsiniz.
Sorununuzu da gayet iyi anlıyorum. Ekran jartı bulamadığınız için sinirlisiniz muhtemelen. Ama ben mining yapmak için ekran kartı alan bir şahıs değilim. Bunu bil. Tek seferlik bir şeydi o.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı