0.024 Ethereum'un vergisi

Umarım vergilerin en büyüğünü alırlar, kazandığınızdan daha fazlasını alırlar umarım düştüğümüz durumlara bakın!
Yani senin oyun oynaman insanların geçimlerini sağlamasından daha mı önemli?
Kripto paraları devlet takip edemez. Bunların bir merkezi yok çünkü. Bankalar gibi tek merkezden yönetilmiyor. Haliyle veri akışları ve al-sat'lar takip edilemiyor. Ben vergi geleceğini hiç sanmıyorum.
Vergiler kripto paralara gelmiyor zaten hocam, sen o kripto parayı Türk lirasına çevirirsen işte o zaman vergi uygulanacak...

Vergiler kripto paralara gelmiyor zaten hocam, sen o kripto parayı Türk lirasına çevirirsen işte o zaman vergi uygulanacak...

Benim aklımda şöyle çılgın bir fikir var :D

Ben geçtiğimiz günlerde Qtum ile çok büyük bir kar elde ettim. Ve şu an hesabımda duruyor. Eğer vergi gelirse paraların yarısı devlete gidecek. Ben de Amerika için bilet alıp paramı oradan Dolar şeklinde çekip Türkiye'ye dönmeyi düşünüyorum. Bu sayede devlet parama göz dikmez. :D

Benim aklımda şöyle çılgın bir fikir var :D

Ben geçtiğimiz günlerde Qtum ile çok büyük bir kar elde ettim. Ve şu an hesabımda duruyor. Eğer vergi gelirse paraların yarısı devlete gidecek. Ben de Amerika için bilet alıp paramı oradan Dolar şeklinde çekip Türkiye'ye dönmeyi düşünüyorum. Bu sayede devlet parama göz dikmez. :D
Hocam sorun parayı çekmende değil, parayı bir şekilde çekersin. Sen o kazandığın parayı bankaya yatıramadıktan sonra maksimum ne yapabilirsin? Bakkala gider ekmek alırsın... Bankaya yatırdığın gibi devlet canı sıkıldıkça "Kardeşim hayırdır nerden geliyor bu değirmenin suyu?" diyebilir.

Hocam sorun parayı çekmende değil, parayı bir şekilde çekersin. Sen o kazandığın parayı bankaya yatıramadıktan sonra maksimum ne yapabilirsin? Bakkala gider ekmek alırsın... Bankaya yatırdığın gibi devlet canı sıkıldıkça "Kardeşim hayırdır nerden geliyor bu değirmenin suyu?" diyebilir.

Onu da çözdüm sayılır :D

Ben bir aralar e-ticaret işine girmiştim ve o iş için şahıs şirketi kurmuştum kendime. Şimdi o yurt dışından aldığım paraların harcama zamanı geldiğinde gideri şirket gideri olarak göstereceğim. Bu sayede vergilendirmeyi azaltmış olacağım.

Yani senin oyun oynaman insanların geçimlerini sağlamasından daha mı önemli?

Okumamış, üşengeç arpa yavruları para kazanacak diye kimse zevkinden, keyfinden vazgeçmez dostum bu da aklında kalsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı