Kullanıcı1355
Hectopat

SUPERBOX - 20 Mbps.

@Silinen üye kapışmak ister misin? 1, 0 download ve 0, 8 upload ile hayatta kalmaya çalışıyorum. Hatta öyle ki bazen ben bile pinglenip annemin babamın ne dediğini biraz zaman sonra anlıyorum.
@Silinen üye kapışmak ister misin? 1, 0 download ve 0, 8 upload ile hayatta kalmaya çalışıyorum. Hatta öyle ki bazen ben bile pinglenip annemin babamın ne dediğini biraz zaman sonra anlıyorum.
Hangi ISS?2 gün boyunca 20 dakikalık videoyu Youtube'a atmayı denedim ve %25 yüklenmişti. Sinirlendim komple iptal ettim. 2 gün aralıksız PC açık kalmıştı.
Upload değerin benim için süper. Oyun yapımcısıyim ve çile çekiyorum.@Silinen üye kapışmak ister misin? 1,0 download ve 0,8 upload ile hayatta kalmaya çalışıyorum. Hatta öyle ki bazen ben bile pinglenip annemin babamın ne dediğini biraz zaman sonra anlıyorum.
D-dostum sanırım yanlış anladın, ben 100 KB/S hız ile indirme yapıyorum.30 dakikada 1GB indiriyorum ☹
Superbox - 20 Mbps.Eki Görüntüle 611945
Turkcell SuperOnline.Hangi ISS?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.