Çözüldü 0 Alınan Notebook'ta İkinci El Şüphesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wishnax

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2016
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir notebook satın aldım. Aldığım notebook'ta Battery Info programı aracılığıyla yaptığım testte pilin doldur boşalt sayısının 459 olduğunu gördüm. Sizce bu durum normal mi? Ayrıca aldığımız cihaz notebook, ve garantisi 4 ay önceden başlatılmış. Bu konuyu HP'ye sorduğumda cihazın Türkiyeye giriş zamanını yansıttığını söylediler ama ben pek inanmadım. Cihazı amazondan aldım ve bu duruma göre cihazımı iade edeceğim. Sizce ne yapmalıyım?
 
Çözüm
Ürünüm muhtemelen iade ürünü. Cihaz 7 saattir çalışmakta ve SSD'nin çalışma saati 11 saat. Maalesef ki ürün bana gelmeden 4 ay önce 3 saat kadar çalışmış.Eki Görüntüle 515336

Açıkcası pek iade ürünü olduğunu düşünmüyorum. Elinize hiç çalıştırılmadan gelmiyor sonuçta bu bilgisayarlar. Bazı testler yapılıyor. Ayrıca SSD 9 kez açılmış.
Benim düşüncem sizede iade ürün yollanmış.
Maalesef ki benimde düşüncem o yönde. Kendimi öyle olmadığına inandırmaya çalışsam da olmuyor. Bir önceki üründe aldığım günden bir önceki gün tam 2 yıl sonrasına gösteriyordu garantiyi. Şimdide 4 ay önce başladığı gözüküyor. Saçmalık.
 
yeni pavilion gaminglerde pil sağlığı sorunu var sanırım. bilgisayar ilk elime geçtiğinde %85 pil sağlığı vardı seri nodan sorguladım üretim tarihi 11. ayın ortası ben 12. ayın ortasında aldım. Hemen servisi arayıp ortalığı ayağa kaldırdım cihazda başka sorun olmadığı için iade etmekte istemedim. Bir süre kullandıktan sonra kendi kendine %100'e yaklaştı bu aralar. büyük ihtimalle bir bios güncellemesi istiyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı