Sadece dianabol kürü kullanılır mı?

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
Yeterli kas kütlesine ulaştım. Gelişimim pek gözle görülür halde değil. Ama enjeksiyon da yapmak istemiyorum. Sadece dianabol+koruma ilaçları kullanmak sizce mantıklı mı?

Yeterli kas kütlesine ulaştım. Gelişimim pek gözle görülür halde değil. Ama enjeksiyon da yapmak istemiyorum. Sadece dianabol+koruma ilaçları kullanmak sizce mantıklı mı?

Değil. Yeterli kas kütlesine ulaşmış olsan zaten bu kafanda soru işareti yapmazdı temiz beslen sürece güven uzun yaşa.

Dediklerinin ne olduğu hakkında bir fikrim yok ancak büyük görünmek için ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum 1.5 senedir vicut geliştirme ile ilgileniyorum ve bu sporu büyük görünmek için değil sağlıklı görünmek için yapıyorum.

Dediklerinin ne olduğu hakkında bir fikrim yok ancak büyük görünmek için ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum 1.5 senedir vicut geliştirme ile ilgileniyorum ve bu sporu büyük görünmek için değil sağlıklı görünmek için yapıyorum.

Eski vücudumu görsen inan miden bulanırdı ciddi anlamda. O kadar kötüydüm. Şimdi iyiyim şükür. Ama insan büyümek istiyor ne yapayım :D.

Eski vücudumu görsen inan miden bulanırdı ciddi anlamda. O kadar kötüydüm. Şimdi iyiyim şükür. Ama insan büyümek istiyor ne yapayım :D.

Kendinle her zaman barışık ol arkadaşım inan ki her zaman kazanırsın. Boy kilo bilmiyorum durumun nasıldır nasıl antrenman yaparsın bilmem ama hiç yapmayan senden bir adım öndesin.

Sosyal medya algılarımızı bayağı bir değiştirdi ancak uzun ve sağlıklı yaşam için doğal olarak ilerle, bence büyük görünmek insanın yaşam standartlarını düşürüyor, düşünsene zor nefes alıyorsun.

Büyüseniz de yeterli gelmeyecek, daha çok büyümek isteyeceksiniz. Bu iş kısır döngüden fazlasına dönüşmez, yarışma amacınız/hayaliniz yoksa ilaç kesinlikle kullanılmamalı.

Dianabol direkt doğal testosteronu sıfırlar. O yüzden böyle bir riske girmeye hiç gerek yok çünkü küre başlayanların çoğu PCT yaparak doğal testosteronu geri döndüremediği için blast & cruise hayat tarzına geçiş yapıyorlar. Bunun için de testosterona ayda bir para harcaman lazım, hem maliyetli hem riskli bir iş. En azından 3-4 yıl doğal olarak kas ekle, 3-4 kez bulk ve definasyon dönemine gir ondan sonra düşünürsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı