0 bilgi ile kodlama yazarak uygulama yapmak mümkün mü?

Klavyenin arkasında gizlenen küçük bir çocuk olduğunuzu düşündüğüm için (halen daha düşünüyorum) 1050 gibi küçük bir rakam söyledim, 2 ay öncesine kadar kazandığım para ile ayda 3 blok 34k lık scooterler alabiliyorum. Şu anda yasal sorunlardan dolayı devam edemesem bile tekrardan başlayacağım. Bitwise kullanıcısından mı duydunuz bilmiyorum ama ondan duyduysanız uzun yıllardır sektörde olduğunu tam bir Palavra, yalancı!

Ailevi sebeplerden ötürü 5 euroluk satışı yapamadığına üzülüp anlatan adam gelmiş bana kazandığı paradan bahsediyor hala. Ya gerçi bende hata, ben daha hala seni niye engellemedim ki.

Ailevi sebeplerden ötürü 5 euroluk satışı yapamadığına üzülüp anlatan adam gelmiş bana kazandığı paradan bahsediyor hala.
Ne yazıkki ekini bağlaç,yüklem olarak kullandığımı anlayamayacak kadar bilgisizseniz, yalan dolan yorumlar yazmaya devam edersiniz, gördüğümüz üzere büyük bir örneği.

Ne yazıkki ekini bağlaç,yüklem olarak kullandığımı anlayamayacak kadar bilgisizseniz, yalan dolan yorumlar yazmaya devam edersiniz, gördüğümüz üzere büyük bir örneği.
Sen ne anlatıyon be.

Python ile web programlama yapilamayacagini iddia eden birine gore bence iyi bir basari aslinda.
Web programlama, python?

Gecen tartismada da birileri github sormustu. Ben bunu yaptim, su kadar kazandim o halde hakliyim kafasindan cikin. Madem biliyorsun, o halde neden python ile web programlama yapilamayacagini teknik olarak izah edeceksin. Izah edemiyorsan sabaha kadar sunu yaptim bunu yaptim desen bos. Hadi simdi seni google ile basbasa birakiyorum, biraz bilgi topla, teknik tartisma yapmaya hazir hissedince etiketlersin. Bebe gibi forum koselerinde CV paylasacak degil insanlar haksiz oldugun her konuda seninle tartismak icin.

Sıfır bilgi ile yapılabilecekler = Hiç bir şey.
Az bilgi ile yapılabilecekler = Az bir şey.
Çok bilgi ile yapılabilecekler = Çok şey.

Hocam eğer bilginiz yoksa hemen yapabileceğiniz birşey değil bu. Para kazandıracak bir uygulama yapmak için en azından 1-2 yıl kendinizi yazılıma vermeniz şart. Ufak programlar yapabilirsiniz.

Kim ne derse desin, kimseyi dinlemeyin. Python'a mı hedefledin kendini? Otur onu öğren. Başkalarının aklına uyma, sonra 8 yıl bir oraya bir buraya savrulur durursun.

Python ile web programlama yapılamayacağını nerede söyledim, alıntılayabilir misin?

JS 1, PHP 2, Django 3.
Web programlamada çatır çatır çalışıyor, güzel de ekosistemi var.Gerçi web teknolojisi bir tercih meselesi bana göre.
PHP ile bana güzel bir altyapı ile gelin, 10 dolarınızı gönderiyim.

Kim ne derse desin, kimseyi dinlemeyin. Python'a mı hedefledin kendini? Otur onu öğren. Başkalarının aklına uyma, sonra 8 yıl bir oraya bir buraya savrulur durursun.
Biraz sinirlendi herhalde küçük, bütün mesajlarıma sinirli atmış

Hocam konuyu raporlayıp kapatın veya ben kapattıracağım artık, buradaki en tecrübeli olarak konuşmam gerekirse boş insanları dinlemeyin, matematiğin kötüyse yazılım sana göre değil diyenleri dinlemeyin, fizik yoksa yazılım yok diyenleri dinlemeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…