0 bilgi ile kodlama yazarak uygulama yapmak mümkün mü?

Aynen öyle. Winforma dil uzatmışlar. Hadsizlik diz boyu. Böyle usta bir yazılımcının önünde nasıl böyle bir hadsizliği yapabilirler. Hep CV'sini bilmediklerinden oluyor bu.

Hayir c++ ile hile denemesi yazan adam bize neler yapmaz diye korkmuyorlar da. Yurek yemis bu cahil forum.

Hayir c++ ile hile denemesi yazan adam bize neler yapmaz diye korkmuyorlar da. Yurek yemis bu cahil forum.
Kesinlikle. Yani ne bu cahillik anlamıyorum. Düşünsene darkinbox'un huzurundasın ama böyle bir hadsizlik yapıyorsun. Cık cık cık. Çok yazık çok. Gençlik ne hale gelmiş ya. Winforms'a dil uzatmaları ayrı bir ayıp zaten.

Arkadaş bana narsistik kişilik bozukluğuna sahip biri gibi geldi hep kendini kanıtlamaya çalışıyor. psikologa gitmesini tavsiye ederim.

Evet böyle olacaksınız işte.
Kesinlikle. Yani ne bu cahillik anlamıyorum. Düşünsene darkinbox'un huzurundasın ama böyle bir hadsizlik yapıyorsun. Cık cık cık. Çok yazık çok. Gençlik ne hale gelmiş ya. Winforms'a dil uzatmaları ayrı bir ayıp zaten.
Helal!

Şaka maka konudan bildirimimi çıkarttım, bundan sonra ilgilenmiyorum, ilgilenen herkese teşekkür ediyorum iyi atışmaydı, sözlerimi geri almayacağım.

Vallahi ben foruma zaten bunlar icin giriyorum. Yoksa sabahtan aksama kadar hangi dille baslayayim, Node mi React mi, JavaScript mi dover Python mi ezer muhabbeti cekecegiz. Biraz heyecan geliyor ortama 2 script yazan bebenin havalanmasini okuyunca: )

1sene oluyor mesaj geçeli abi ama theany abiye yazdıydım. Dediğin gibi biraz bilince heveslenme oluyor bizde.(15yaşındayım). Bir yerden bir şey duyunca onu hep doğruymuş gibi kabul ediyoruz ve itiraz ediyoruz birisi yanlış bir şey derse. Bu çok yanlış bir şey bence. Ben özür dilerim böyle arkadaşlar için :)

(Ama cidden komik olmuş bu forum gül gül öldüm ciddiyim :D)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı