darkinbox
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- w3schools.com
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
Klavyenin arkasında gizlenen küçük bir çocuk olduğunuzu düşündüğüm için (halen daha düşünüyorum) 1050 gibi küçük bir rakam söyledim, 2 ay öncesine kadar kazandığım para ile ayda 3 blok 34k lık scooterler alabiliyorum. Şu anda yasal sorunlardan dolayı devam edemesem bile tekrardan başlayacağım. Bitwise kullanıcısından mı duydunuz bilmiyorum ama ondan duyduysanız uzun yıllardır sektörde olduğunu tam bir Palavra, yalancı!@bitwise hakkında ne zırvalıyor diye düşünüp biraz mesajlarına baktım, adamın Türkçesi yok daha. Bu özgüven nereden geliyor anlamıyorum bunun gibilere. Dunning Kruger etkisinden fazlası bu ya. Ya itibar kelimesinin anlamını bilmiyor, yada ibaret ve itibarı karıştırıyor. Her iki durum da vahim.
Aşağılık kompleksin mi var sürekli kendini kanıtlama ihtiyacı duyuyorsun? @bitwise sektörde yıllardır çalışan biri.
Bende kazandığın 1000 lirayla övüneceğin biri değilim. Şimdi çalıştığım solo projemin karşılığı 30 bin lira. Daha önce irili ufaklı projelerde de çalıştım ki hala öğrenciyim. Emin ol 1000 liradan fazla kazandım.Zorunlu stajımı bile yapmadım henüz. Bir şeyleri kanıtlama ihtiyacı duymadım şimdiye kadar, ne yapabildiğimi ve yapamayacağımı biliyorum çünkü. İnternetten kopyala yapıştır app yazıp daha sonrasında kendimle övünmüyorum.