Peki ya fanların ömrü?
Peki ya Fanların ömrü?Hayır böyle bir durum olsa en başta bu teknoloji piyasaya sürülmezdi.
Fanların dönmemesi fanların ömrünü neden kısaltsın pek bir mantık göremedim ama hiçbir şeyin ömrünü kısaltmaz, aksine fanların ömrüne ufak bir miktar katkı sağlar.Peki ya Fanların ömrü?
Fanların dönmemesi fanların ömrünü neden kısaltsın pek bir mantık göremedim ama hiçbir şeyin ömrünü kısaltmaz, aksine fanların ömrüne ufak bir miktar katkı sağlar.
Asusun Gpu Tweak 3 ünü kullanıyorum başka önerebileceğiniz varmı?Alakasız. Fanın ömrünü arttırma ihtimali daha muhtemel.
Rapor kısmından "Çözüm" şeklinde rapor atabilirsin ama ilk cevap veren arkadaşı raporlaman daha doğru olur. MSI Afterburner kullanabilirsin, ekran kartın MSI olmasa da çalışır.Teşekkür ederim hocam.
Sizi nasıl çözüm olarak kaydedebilirim? Başkaları da bakarsa sizi görsünler diye.
Asusun Gpu Tweak 3 ünü kullanıyorum başka önerebileceğiniz varmı?
Pardon hocam yanlış anlamışsınız fanlar sürekli dönerse demek istemiştim.Fanların dönmemesi fanların ömrünü neden kısaltsın pek bir mantık göremedim ama hiçbir şeyin ömrünü kısaltmaz, aksine fanların ömrüne ufak bir miktar katkı sağlar.
Hocam Fanlar sürekli dönerse demek istemiştim.Rapor kısmından "Çözüm" şeklinde rapor atabilirsin ama ilk cevap veren arkadaşı raporlaman daha doğru olur. MSI Afterburner kullanabilirsin, ekran kartın MSI olmasa da çalışır.
O zaman da pek bir şey olmaz. Ekstra bir problem oluşmazsa, sen o fanların ömrünü doldurana kadar ya kartın kendisi gider ya da gücü hiçbir şeye yetmemeye başlar.Pardon hocam yanlış anlamışsınız fanlar sürekli dönerse demek istemiştim.
Peki hocam teşekkür ederim.O zaman da pek bir şey olmaz. Ekstra bir problem oluşmazsa, sen o fanların ömrünü doldurana kadar ya kartın kendisi gider ya da gücü hiçbir şeye yetmemeye başlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.