Merhaba.
Ben bayram için 4 günlüğüne başka bir şehre gitmiştim ve döndüğümde bilgisayarı ilk açtığımda; hoş geldiniz ekranında donma daha sonra reset attigimda mavi ekran uyarıları aldım. Daha sonra bilgisayarı açtığımda ise Windows ekranı gelmiyordu ve Windows boot Manager uyarısı aldım.
Sorunun işletim sistemi çökmesi ya da hard disk arızası olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz acaba ne yapmam gerekiyor?
Windows kurulum USB'niz varsa onunla başlangıç onarma işlemini yapın. Dediğiniz iki nedenden birisi bunu tetiklemiştir muhtemelen. Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Windows kurulum USB'niz varsa onunla başlangıç onarma işlemini yapın. Dediğiniz iki nedenden birisi bunu tetiklemiştir muhtemelen. Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Masaüstüne girmeyi başarmıştım USB'yi çektiğim anda mavi ekran verdi ve yeniden başladığında yine durmayan bir biipp sesiyle karşılaştım. Ne oluyor anlamıyorum.
Veriler önemli değil. Masaüstüne tekrar erişebildim ve HD Tune hard disk programını indirdim. Tarama kısmında Bazı hasarlı kümeler gözüküyor onun dışında sağlık kısmında ise her şey iyi gözüküyor. Sıcaklık tarama öncesi 56'ydı ve tarama sonlarına doğru 62-64. USB'yi çıkarttığımda dediğim gibi direkt mavi ekran almıştım. Bu sefer çıkarmadım sorun yok. PC su an USB ile çalışıyor sanırım fakat bir daha açmaya kalktığım zaman nasıl açacağım?