0xc000000f mavi ekran hatası

OguzWick

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Ben bayram için 4 günlüğüne başka bir şehre gitmiştim ve döndüğümde bilgisayarı ilk açtığımda; hoş geldiniz ekranında donma daha sonra reset attigimda mavi ekran uyarıları aldım. Daha sonra bilgisayarı açtığımda ise Windows ekranı gelmiyordu ve Windows boot Manager uyarısı aldım.
Sorunun işletim sistemi çökmesi ya da hard disk arızası olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz acaba ne yapmam gerekiyor?

Windows kurulum USB'niz varsa onunla başlangıç onarma işlemini yapın. Dediğiniz iki nedenden birisi bunu tetiklemiştir muhtemelen. Sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Windows kurulum USB'niz varsa onunla başlangıç onarma işlemini yapın. Dediğiniz iki nedenden birisi bunu tetiklemiştir muhtemelen. Sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkür ederim. Yakın zamanda arkadaşımdan kurulum USB'si oluşturup sonucu paylaşacağım.

Format için oluşturduğum USB'nin adı esd-USD diye bir isim oldu. Normal mi acaba?

Son düzenleme:
Sorun yok, normaldir. Deneyin bakalım neler olacak görelim :)

Deniyorum. İnşaallah düzelir 🙂

Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı dedi. Gelişmiş seçeneklere mi basayım acaba? Ne yapmam gerekiyor?

@Enes3078 başlangıç onarma değil de sistem geri yükleme yaparsam ne olur acaba?

Deniyorum. İnşaallah düzelir 🙂

Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı dedi. Gelişmiş seçeneklere mi basayım acaba? Ne yapmam gerekiyor?

@Enes3078 başlangıç onarma değil de sistem geri yükleme yaparsam ne olur acaba?

Çeşitli şeyler oldu iz!

Biiiipppp sesleri falan gelmeye başladı!

Son düzenleme:
İlginç. Dediğim gibi temiz kurulumu deneyebilirsiniz veriler önemli değilse.

Veriler önemli değil. Masaüstüne tekrar erişebildim ve HD Tune hard disk programını indirdim. Tarama kısmında Bazı hasarlı kümeler gözüküyor onun dışında sağlık kısmında ise her şey iyi gözüküyor. Sıcaklık tarama öncesi 56'ydı ve tarama sonlarına doğru 62-64. USB'yi çıkarttığımda dediğim gibi direkt mavi ekran almıştım. Bu sefer çıkarmadım sorun yok. PC su an USB ile çalışıyor sanırım fakat bir daha açmaya kalktığım zaman nasıl açacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı