Çözüldü 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vona

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Windows 8.1 Pro sürümünde kullanırken hiçbir problem yoktu, bu sorunu GTA V ve Social Club'ta alıyorum, Windows 10'a geçiş yaptığımda bu sorunla karşılaştım. 110GB silmeye de kıyamıyorum, format atmaya da.

İnternetten sürüsüyle video izledim başaramadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

DirectX, DLL, sürücü güncellemeleri vesaire hepsini denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elle DLL mi attınız? Attığınız DLL'leri silip Process Monitor raporu paylaşır mısınız?

Elle DLL mi attınız? Attığınız DLL'leri silip Process Monitor raporu paylaşır mısınız?

Bir sürü yol denedim ama, neyi attığımı hatırlamıyorum bile, gerçekten. Bunları nasıl tespit edebilirim?

O zaman siz direkt olarak Process Monitor raporunuzu paylaşın biz artık hatalı DLL dosyalarından ne atıp atmadığınızı bir şekilde tespit ederiz. Raporu MediaFire'a yükleyebilirsiniz bu arada.

O zaman siz direkt olarak Process Monitor raporunuzu paylaşın biz artık hatalı DLL dosyalarından ne atıp atmadığınızı bir şekilde tespit ederiz. Raporu MediaFire'a yükleyebilirsiniz bu arada.
Bazı yerlerde kendi yüklediğim ".dll" uzantılı dosyaları sildim, örnek olarak "xinput1_3.dll" dosyası gibi, şu an oyunun launcherını açmam için bu uzantıyı benden istiyor, nerden temin edebilirim, DirectX yükleme aracı yardımcı olur mu?

Evet bu dediğiniz DLL dosyasını DirectX aracı ile sisteme kurabilirsiniz. Yine de dediğim gibi o raporu verdiğim rehbere göre oluşturup bizimle paylaşırsanız her detayı veririz.

Evet bu dediğiniz DLL dosyasını DirectX aracı ile sisteme kurabilirsiniz. Yine de dediğim gibi o raporu verdiğim rehbere göre oluşturup bizimle paylaşırsanız her detayı veririz.
Programdan raporu alabilmem için Epic Games'e start vermem gerek, bu noktada DirectX devreye girecek, kurulmasını bekliyorum.
LOG
@Enes3078
Biraz beklettim kusura bakma, buyur log burada.

Son düzenleme:
Kurun:

Bu arada lütfen önce hata bitsin ve Tamam'a basın. Sonrasında Process Monitor'u durdurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı