0xc0000135 hatası

LE0MEDON

Femtopat
Discord'dan Forza'ya kadar bütün programlara tıkladığımda bu hata kodu cıkıyor karşıma, artı olarak bilgisayar acıldıgında logiDA.dll System 32 ile uyumlu değildir gibisinden bir hata cıkıyor. İnternetten bir şey indirip giremiyorum, en son ekran kartını güncellemiştim yeniden başlatmaya bastım. Acıldıgında boyle oldu, onun daha oncesinde de Epic Games acılmadıgı için onunla ilgileniyordum. Bir ton DLL dosyası girdi cıktısı oldu System 32'ye yani sorunun neden oldugunu tam bilmiyorum ama belki gözünüzde bir şeyler canlanmıştır, bir an önce yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Daha önce el ile dll attınız mı? Rapor paylaşmayı deneyebilir misiniz belki sorunun kaynağını bulabiliriz.

ms
msvc140dll
vc runtime dll gibi aklımda kalanlaar bunlar ama bunun gibi birsürü dll attım
hatta bazı dll er yüklenmiyordu özelliklere girip yönetici ayarlarını değiştirip zorla değiştirdim dll dosyarlrının bazılarını
Hepsini bulup silmeniz gerekiyor. Ve isimleri gerekli. Bir daha sakın el ile DLL atmayınız.
bunu nasıl buluruz
Bence bilgisayarınıza format atın o zaman hiç uğraşmadan kurtulursunuz.
format cdm yok hatta bilgisayarda cd girişi yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı