Sedan öncelikli ama duruşu güzelse hatchback de olur.Sedan mı arıyorsunuz HB mi ?
LPG taktırmayı düşünmüyorum.0 km SWM G03F önerebilirim. LPG'ye de uyumlu. Onun dışında Opel-Chevrolet yani General Motors'un 2014-2015 yıllarına kadarki Turbo benzinli motorları da LPG'ye uyumlu enjeksiyona sahip.
LPG çok mantıklı bir seçim hocam. Siz bilirsiniz yine de. O zaman dizel, hibrit ya da elektrikli araç öneririm.LPG taktırmayı düşünmüyorum.
HB dediniz aklıma ilk gelen Golf ve Leon oldu ama pek bütçe dostu araçlar değil. Ama bekar bir erkeğin deneyimlemesi gerektiğini düşündüğüm 2 araçSedan öncelikli ama duruşu güzelse hatchback de olur.
Egea almayı düşünmüyorum.Hocam ikinci el isterseniz 1.6 egealar var manuel. Güzel araba. Ama corolla daha iyidir tabi ki
Aile arabası arıyorum hocam.HB dediniz aklıma ilk gelen Golf ve Leon oldu ama pek bütçe dostu araçlar değil. Ama bekar bir erkeğin deneyimlemesi gerektiğini düşündüğüm 2 araç![]()
Megan 4 mantıklı1.000.000TL civarına manuel araba önerir misiniz? Şu an Megane 4 ve Corolla var aklımda ama daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.