1.000.000 TL Mercedes vs farklı bir araba

aqakern

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ilk arabamı alacağım. 3-4 yıl eniştemin ve babamın arabasını kullandım arabadan çok anlamıyorum ama Mercedes çocukluk hayalim gibi bir şey. Arabanın yapısı çok hoşuma gidiyor elimde 1.000.000 TL civarı birikmiş var en fazla 1.500.000 TL'ye çıkartabilirim. Aklımda CLA 180 D AMG - C200 D ve C180 AMG gibi araçlar var. Bu fiyata bu araçlar alınır mı? Yoksa farklı bir araba daha mı iyi olur sizce?

Merhaba, ben ilk arabamı alacağım. 3-4 yıl eniştemin ve babamın arabasını kullandım arabadan çok anlamıyorum ama Mercedes çocukluk hayalim gibi bir şey. Arabanın yapısı çok hoşuma gidiyor elimde 1.000.000 TL civarı birikmiş var en fazla 1.500.000 TL'ye çıkartabilirim. Aklımda CLA 180 D AMG - C200 D ve C180 AMG gibi araçlar var. Bu fiyata bu araçlar alınır mı? Yoksa farklı bir araba daha mı iyi olur sizce?
Ne tür bi araba istiyorsunuz?

Merhaba, ben ilk arabamı alacağım. 3-4 yıl eniştemin ve babamın arabasını kullandım arabadan çok anlamıyorum ama Mercedes çocukluk hayalim gibi bir şey. Arabanın yapısı çok hoşuma gidiyor elimde 1.000.000 TL civarı birikmiş var en fazla 1.500.000 TL'ye çıkartabilirim. Aklımda cla 180 D AMG - C200 D ve C180 AMG gibi araçlar var. Bu fiyata bu araçlar alınır mı? Yoksa farklı bir araba daha mı iyi olur sizce?

C200 alabileceğin en kaliteli arabadır. Kesinlikle fiyatına değer almalısın.

Ben olsam sifir arac alirim bu paralar ama tabii ki yine size kalmis. Hatchback araba seviyorsaniz Cupra Leon guzel bir secenek olabilir ya da biraz ekleyip dusuk otv diliminden dolayi 1.8m olan Tesla bence cok avantajli ve cok guzel. Cupra Leon icin 150.000 civari eklemeniz gerekebiir.

Merhaba, ben ilk arabamı alacağım. 3-4 yıl eniştemin ve babamın arabasını kullandım arabadan çok anlamıyorum ama Mercedes çocukluk hayalim gibi bir şey. Arabanın yapısı çok hoşuma gidiyor elimde 1.000.000 TL civarı birikmiş var en fazla 1.500.000 TL'ye çıkartabilirim. Aklımda cla 180 D AMG - C200 D ve C180 AMG gibi araçlar var. Bu fiyata bu araçlar alınır mı? Yoksa farklı bir araba daha mı iyi olur sizce?

Passat alabilirsin ya da Audi a5.

Hocam c180 c200d bunların w205 kasası na bakabilirsin 1.5m bandında
Ya da bir eski kasa w204 kasalara bakabilirsin onlarda çok hoş bir araba
Ya da yine 1.5m bandına F30 bakabilirsin 320d olanları 160km altında 2-3 parça boyalı alabilirsin performansı iyi bir araç piyasası da iyi

Yeni sıfır araç almak tabi ki mantıklı diğer arkadaşların dediği gibi ama bazen zevkler de tercihi etkileyebilir. Yani bu paraya alınan sıfır araba dediğim araçların hissiyatını yaşatamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı