1.000-1.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1000-1500TL

h1ve

Decapat
Daha fazla  
Mouse klavye için 2000-2500 lira gibi bir bütçe ayırdım. Mouse için furylevel Z1 almayı neredeyse kesinleştirdim. Klavye için de düşündüğüm birkaç model var. Modellere bakarak nasıl bir şey istediğimi anlayabilirsiniz. Kullanmış olan var mı hangisi daha iyidir?

Daha yüksek bütçeli şeyler önerecekler için: Çok fazla yükselemem ama özelliklerine göre bütçemi aşabilirim. (tam boy, siyah, blue switch olmaz)

Son düzenleme:

Bunu al derim.
Kırmızı rengi pek sevmem, aydınlatması da rainbow. Yoksa tercihimi Ajazz'dan yana kullanırdım.
K617 yay sesi bazılarını rahatsız edebiliyor. Bir alt modeli olan e yooso Z11 bakabilirsiniz.
Piyasada beyazını bulamadım, varsa link bırakabilir misiniz?
K617 alabilirsin, fiyatına göre güzel. marka da köklü, FSP'nin. Blueforce denen ne olduğu belirsiz şeyi önermem.
Attığım linkler arasında en beğendim klavye o fakat @Vınnnn 'ın değindiği yay sesi konusunu bilmiyorum. Türkçe incelemesi yok. Mevcut videolarda da o tarz bir yoruma rastlamadım.

Kırmızı rengi pek sevmem, aydınlatması da Rainbow. Yoksa tercihimi Ajazz'dan yana kullanırdım.

Piyasada beyazını bulamadım, varsa link bırakabilir misiniz?

Attığım linkler arasında en beğendim klavye o fakat @Vınnnn'ın değindiği yay sesi konusunu bilmiyorum. Türkçe incelemesi yok. Mevcut videolarda da o tarz bir yoruma rastlamadım.

Beyaz isterseniz Amazon'da RK61 var. Bütçenizi azıcık vergi sebebiyle aşıyor. Prime ile alırsanız ucuza geliyor fakat yine aşıyor sanırım. En çok önerilen mini klavyeler arasında o da. Eğer onu alamazsınız ve illa beyaz istiyorsanız K617 Fizz kalıyor sadece aklımda. Kulaklıkla duymazsınız yay sesini.

Beyaz isterseniz Amazon'da RK61 var. Bütçenizi azıcık vergi sebebiyle aşıyor. Prime ile alırsanız ucuza geliyor fakat yine aşıyor sanırım. En çok önerilen mini klavyeler arasında o da. Eğer onu alamazsınız ve illa beyaz istiyorsanız K617 Fizz kalıyor sadece aklımda. Kulaklıkla duymazsınız yay sesini.
4. link RK61. Onu da çok düşündüm ama Fizz'in tasarımını çok beğendim. Bir deneyeceğim, yay sesi rahatsız ederse Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı