1.000 TL IPS panel monitör önerisi

Bütçe
1000 TL
Genelde dizi izlerim fakat yeni nesil oyunlar çıkınca onları oynayacağım.

Hocam 1K toplarken bile çok fazla zorlandım, 500 TL daha arttırmam neredeyse imkansız.

Bu monitör bayağı iyi, FPS oyunu oynamıyorsanız Hz konusuna çok takılmaya gerek yok. O yüzden bütçenize uygun bir monitör tercihi yapabilirsiniz. FPS oyunları oynayan biriyseniz, biraz daha bekleyip 144 Hz bir monitör almanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Herkes bütçe artarsa diye artmış da artmazsa olan kısmını söyleyeyim. İlk arkadaşın attığı MSI olur. Sonraki kısımdaki monitörler daha küçük ekran boyutu ve kalın kenarlara sahip. Ya da o modelin hareketli versiyonunu paylaşayım size. FPS oyunu oynamıyırsanız da 114Hz monitör gereksiz diye de ekleyeyim. https://www.hepsiburada.com/msi-pro...d-monitor-p-HBCV000001KO49?magaza=Hepsiburada

Yaklaşık 2 senedir bu monitörü kullanıyorum. 24" farklı bir monitör almıştım, büyük gelmişti ve sorunlu çıkmıştı sonra boyutu da küçültüp bunu almıştım. Çerçeveler incecik ve görüntü kalitesi çok iyi. Tavsiye ederim ama şu an daha iyi seçenekler olabilir, açıkçası bakıp yazmadım.

Bu arada şu an fiyatı yüksek gözüküyor çoğu yerde, stok olmayınca yüksek yazıyorlar genelde öyle bir durum olabilir. Ben alırken 750TL~ civarıydı.

Benim attıklarım daha ucuz ve özellik olarak da fark yok aralarında. Ama dediklerine katılıyorum FPS oynamıyorsanız ilk başta 144'e gerek yok.

Benim attıklarım daha ucuz ve özellik olarak da fark yok aralarında. Ama dediklerine katılıyorum FPS oynamıyorsanız ilk başta 144'e gerek yok.
Hocam normalde FPS oyunlarını çok fazla oynarım fakat sınav dönemim yaklaştığı için oynamıyorum. Ondan 60-75Hz önerisi aldım.

2el Aoc PDS241 alın. AH-IPS paneli %90 NTSC (CIE:1953) ile taçlandırıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı