1.000 TL'ye gitar önerisi

Ghostal

Decapat
Daha fazla  
Kafamı dağıtmak için bir hobi edinmeliydim biraz düşününce gitar aklıma geldi fakat önce kendime bir gitar edinmeliydim ve şimdi size soruyorum: Makul fiyatlarda (800-1000) başlangıç için uygun bir gitar arıyorum.

Hangi gitardan istiyosun elektro, bass akustik, elektro akustik. 1000 liraya akustik var ama ne kadar kaliteliler bilmiyorum 1000 TL'ye elektro ve bass bulmak imkansız sanırım ve bulsanız bile çok kalitesiz bir şey olur ve amfi ya da ses kartı lazım.

Hangi gitardan istiyosun elektro, bass akustik, elektro akustik. 1000 liraya akustik var ama ne kadar kaliteliler bilmiyorum 1000 TL'ye elektro ve bass bulmak imkansız sanırım ve bulsanız bile çok kalitesiz bir şey olur ve amfi ya da ses kartı lazım.
Akustik istiyorum gitar piyasasını bilmiyorum ama bu fiyatın makul olacağını düşündüm aslında illaha gitar olacak diye birşey de yok aklınızda başka müzik aletleri varsa olabilir ama ilgimi çeker mi bilmiyorum

Benim yakınımdaki bir müzik dükkanında sanırım en kötüsü 600-800 liradan başlıyordu tam emin değilim fiyattan ama o aralıktadır büyük ihtimalle. Yakınınızda müzik dükkanı varsa gidip orada bakabilirsiniz hem deneyedebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı