1.000 TL'ye mekanik Türkçe Q klavye önerisi

Bütçe
1000-1500TL
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB'si neden böyle pıt pıt yanıp sönüyor stabil modu yok mu?

Hocam yalan olmasın 10’a yakın modeli var eğer video falan izliyorsanız başka videolara da bakın derim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB'si neden böyle pıt pıt yanıp sönüyor stabil modu yok mu?

Bir tık yay sesi var gibi ama kulaklık varken sıkıntı yapar mı bilmiyorum.

Hocam ona yakın renk modu var hepsine bakmanızı tavsiye ederim. Hocam ben brown kullanıyorum alırken; blue gibi hissiyet, red gibi ses vaadiyle aldım. 2 yıl oldu space tuşu dışında duymuyorum. Oyun içinde hiç duymuyorum da safari yaparken space'den duyuyorum yalan yok.

Hocam hiç bilmediğim marka bir şey demem doğru olmaz

Var mıdır bu fiyatlara siyah mekanik klavye bilmiyorum ama %60 olması kötü mü iyi mi bilmiyorum çünkü genelde sesli harfler olmuyor, İngilizce bir klavye oluyor.

Hocam illa siyah olmasına gerek yok diyosanız benim de kullandığım %60 klavye olan Redragon K617 Fizz'e bakabilirsiniz. Fiyati şu anda 1400 gibi bir şey olması lazım gayet kaliteli ve şık tasarima sahip bir ürün. Her yerde bulabilirsiniz Amazon'da dahil.

Hocam ona yakın renk modu var hepsine bakmanızı tavsiye ederim. Hocam ben brown kullanıyorum alırken; blue gibi hissiyet, red gibi ses vaadiyle aldım. 2 yıl oldu space tuşu dışında duymuyorum. Oyun içinde hiç duymuyorum da Safari yaparken Space'den duyuyorum yalan yok.

Hocam hiç bilmediğim marka bir şey demem doğru olmaz.

Biraz baktım YouTube üzerinden bir kişi tuş bozulma sorunu yaşamış, attığım Havit genelde sevilen bir marka onu da araştıracağım.

Hocam illa siyah olmasına gerek yok diyosanız benim de kullandığım %60 klavye olan Redragon K617 Fizz'e bakabilirsiniz. Fiyati şu anda 1400 gibi bir şey olması lazım gayet kaliteli ve şık tasarima sahip bir ürün. Her yerde bulabilirsiniz Amazon'da dahil.

Bana siyah olan lazım aslında sistem ve odada ki çevre birimleri dolayısıyla.

Biraz baktım YouTube üzerinden bir kişi tuş bozulma sorunu yaşamış, attığım Havit genelde sevilen bir marka onu da araştıracağım.

Bana siyah olan lazım aslında sistem ve odada ki çevre birimleri dolayısıyla.

Hocam o zaman Dierya DK61SE ye bakabilirsiniz siyah ve %60'lık bir klavye eğer ben Redragon almasaydım bunu alırdım.

Türkçe Q değil.

Redragon aryaman buldum bir tane o iyi midir?

Hocam sizin için biraz baktım Redragon kaliteli bir marka bu sizin söylediğiniz klavye K569RGB olması lazım kullanan kişiler olumlu yanıtlar vermiş ve kronik sorunu yok gibi. Yani alinabilitesi yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı