hocam stok skatezlerde bir kaç ay götürür, sadece mousepad yönelmenizde doğru olur.Scyrox V6 ya da rawm alacagim bunlar icin hangi skatezi ve mousepadi onerirsiniz? Dusuk sens kullanıyorum. Bütçe maksimum 1000.
Hocam stok skatezlerde birkaç ay götürür, sadece mouse pad yönelmenizde doğru olur.
İllaki skatez almak istiyorsanız belirtin.
Hocam incelemelerde ve yorumlarda hem Scyrox icin hem de RAWM icin skatezler kötü değişilmeli tarzı yorumlar gördüm o yüzden direkt mouseyi skatez ve mousepad ile beraber komple almak istiyorum.
Rawm ES21 Pro skates olarak gayet iyi, SH01 Pro modeli pek iyi degil daha yavas skateslere sahip. Iki mouse arasindan da rawm daha iyi hem daha iyi bir yapıya sahip. ES21 Pro alirsan skates degismene gerek yok. Ancak SH01 Pro alirsan degismen gerekebilir. SH01 Pro'nun bir avantaji hotswap switch olmasi, ES21 Pro'da bu yok. Bunlara gore alman daha mantikli olur. Sahsen ES21 Pro alirim skates degistirmek istemiyorsam, kullandigi skatesler esptiger ıce ile oldukca benzer, gayet hızlı.
Anladım eğer SH01 alırsam esptiger alacağım yoksa ES21 peki mouse pad ne önerirsiniz düşük şens kullanıyorum bütçem maksimum 800.
Wraith Litepad stokları gelirse onu öneririm bu butcede.
![]()
Wraith Litepad Mousepad
wraithesports.com
Gelmezse Klasse Pro alinabilir ancak, pek secenek yok 1000 TL altında.
![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com
![]()
Klasse Pro Black Edition Gaming Mousepad
3 farklı boyut seçeneğiyle, hem oyun hem günlük kullanım için uygun Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır!www.klassegear.com
Kare mouse pad istersen Litepad harici bir tek bu secenek var.
![]()
James Donkey JD450 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Teşekkür ederim son bir soru skatezler nasıl konumlandırılmalı? Sensör etrafında ki skatez gibi şey çıkarılmalı mı?
Dot skates alacaksan hayir sensor etrafındakini cikartma. 3 veya 4 tane takabilirsin alt ve ust tarafada hız beklentine göre. Ne kadar cok dot o kadar yavaşlık. Bu sekilde takilabilir örnek.
Eki Görüntüle 2587292
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.