1.1 milyon TL 2013 manuel Leon'a verilir mi?

Ben vites atmaya bayılmıyorum 400 bin lira 500 bin lira 600 bin liraya aldığın otomatik araba seni İstanbul trafiğinde ancak sanayiye götürür.

O kadara gerek yok, 1 milyona aldığın otomatik de sanayiye götürür. Gittim 2024 model 0 manuel Opel combomu verip 2. el 2017 model C200D aldım evin yolunu unuttum her gün başka bir şey ile uğraşıyorum.

Ve bir yerden sonra para da çözüm olmuyor. Cebimden 300 bin TL'ye yakın para çıktı ve ilk baştaki sorunların birçoğunu çözebilmiş değilim. Para da fayda etmiyor.

O kadara gerek yok, 1 milyona aldığın otomatik de sanayiye götürür. Gittim 2024 model 0 manuel Opel combomu verip 2. el 2017 model C200D aldım evin yolunu unuttum her gün başka bir şey ile uğraşıyorum.

Ve bir yerden sonra para da çözüm olmuyor. Cebimden 300 bin TL'ye yakın para çıktı ve ilk baştaki sorunların birçoğunu çözebilmiş değilim. Para da fayda etmiyor.

Ben 230 bin kavrama değişmeden Skoda Rapid kullandım, sıfır almıştım bir gün benim yolumu sanayiye çevirmedi şanzıman yağı değişerek gittim, kullanıcı meselesi biraz ben yarış yapmam sağdan kendi halimde giderim vs.

Ben 230 bin kavrama değişmeden Skoda Rapid kullandım, sıfır almıştım bir gün benim yolumu sanayiye çevirmedi şanzıman yağı değişerek gittim, kullanıcı meselesi biraz ben yarış yapmam sağdan kendi halimde giderim vs.

İşte o çok büyük şans meselesi. Ve bu parayı bağladıktan sonra iş şansa bırakılmaz. Eğer vurursa çok sert vuruyor çünkü.

Km kaçta ve aracın kaza durumu nedir?
ilk sahibinden kazasız hatasız boyasız ufak tefek gamzeleri var km 135 binde
İstanbul trafiğinde vites atmaya devam edin kardeşim siz.
hocam bence de otomatik şart ama izmirdeyim ve çok trafik saatlerine kalan biri değilim ve dsg sıkıntıları çekmeyi çok istemiyorum, manuel daha cazip geliyor şu an.

İlk sahibinden kazasız hatasız boyasız ufak tefek gamzeleri var km 135 binde.

Hocam bence de otomatik şart ama izmirdeyim ve çok trafik saatlerine kalan biri değilim ve DSG sıkıntıları çekmeyi çok istemiyorum, manuel daha cazip geliyor şu an.

Asla o para verilmez, bütçeyi arttırıp impression golf alın, DSG istemiyorsanız.

ilk sahibinden kazasız hatasız boyasız ufak tefek gamzeleri var km 135 binde

hocam bence de otomatik şart ama izmirdeyim ve çok trafik saatlerine kalan biri değilim ve dsg sıkıntıları çekmeyi çok istemiyorum, manuel daha cazip geliyor şu an.
O zaman DSG kullanmayan bir araca bak 🤡

Benim de kara listemde DSG.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı