1.150.000 TL'ye araba önerisi

berjandede

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. Araba bakıyorum sizlerin de fikirlerinizi almak istedim, 1.150.000₺ bütçem var. Sedan olsun. BMW, Audi, Mercedes bu markalar ağırlıklı ve öncelik olursa memnun kalırım şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. Araba bakıyorum sizlerin de fikirlerinizi almak istedim, 1.150.000₺ bütçem var. Sedan olsun. BMW, Audi, Mercedes bu markalar ağırlıklı ve öncelik olursa memnun kalırım şimdiden teşekkürler.
Bu butceye dediginiz markalardan istiyorsaniz yillik ciddi bir butce ayirmaniz gerekli ve onermem, onun disinda onerim temiz bir Corolla olabilir. Kesinlikle premium marka olsun derseniz de fazla basinizi agritmayacak ya Bmw 1 serisi olur ya da Mercedes A serisi.

C200 çok güzel bir araba, hatırladığım kadarıyla bütçenizden biraz daha yukarıda ama piyasayı tam bilmiyorum.

O bütçeyle o markalara binmeni önermem reis, bin git bir araba olmaz, eski model olur ve sorun yaşarsan parçaları pahalı olur

Hocam Bizde Tertemiz bir e60 var 420000 Kilometrede Tertemiz Birde 6 Taklalı temiz bir F30 Var Dilerseniz.

O bütçeye o markalar pek güzel olmaz ya bayağı hasarlı olur ya da çok eski olur özellikle Audi ve Mercedes. Bayağı bir de masraf açar.

Kenarda masraflar için ayıracak paranız varsa BMW 1.16d, Audi A3 TFSI, Mercedes temiz bir benzinli A serisi olabilir.

Yoksa bence girmeyin bunlara. Girecekseniz de iyi bir pazarlıkla alın, kullanın, çok zaman geçmeden satıp yenileyin. Elde uzun süre tutmayın yani. Çünkü 1 milyon civarına alınan bu araçlar çok yeni model olmaz, masrafıyla birlikte çalar kapınızı.

Bütçenin üstüne çıkabilirsen 520 320d alabilirsin dediğin fiyatlarada var ne kadar temiz bilemem Audi alacak olsam şahsen 10 11 model A5 cupe alırdım.

Hocam hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, peki bu markalar ve corolla haricînde öneriniz nedir? Mazda nasıl sizce? Arabaya ayırabileceğim bütçem 1.150.000 bunu fazlasıyla aşmadığı sürece masrafları falan konusunda sorun yok ona göre düşünelim teşekkürler.
@AkınC @krkssemre @Ahmt1 @frqn @imeici @nwc00

Hocam Bizde Tertemiz bir e60 var 420000 Kilometrede Tertemiz Birde 6 Taklalı temiz bir F30 Var Dilerseniz.
Teşekkür ederim kral düşünürsem ulaşırım sana

Kenarda masraflar için ayıracak paranız varsa BMW 1.16d, Audi A3 TFSI, Mercedes temiz bir benzinli A serisi olabilir.

Yoksa bence girmeyin bunlara. Girecekseniz de iyi bir pazarlıkla alın, kullanın, çok zaman geçmeden satıp yenileyin. Elde uzun süre tutmayın yani. Çünkü 1 milyon civarına alınan bu araçlar çok yeni model olmaz, masrafıyla birlikte çalar kapınızı.
Çok teşekkür ederim kral listeye ekliyorum..

Son düzenleme:
Hocam hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, peki bu markalar ve corolla haricînde öneriniz nedir? Mazda nasıl sizce? Arabaya ayırabileceğim bütçem 1.150.000 bunu fazlasıyla aşmadığı sürece masrafları falan konusunda sorun yok ona göre düşünelim teşekkürler.
@AkınC @krkssemre @Ahmt1 @frqn @imeici @nwc00

Teşekkür ederim kral düşünürsem ulaşırım sana

Çok teşekkür ederim kral listeye ekliyorum..
Mazda kesinlikle oneririm ama parca konusundan cok iyi oldugu soylenemez. Bu butcelere biraz premium hissiyati istiyorsaniz ve fazla sorun cikarmasin derseniz Golf idealdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı