Çözüldü 1,19 temel hızı olan işlemci Valorant oynarken 0,19 GHz'e düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

idireus

Picopat
Arkadaşlar valoranta giriyorum 5 dakika falan oynadım 0,19 GHz’ye düştü ve oynatmıyor 0,99 GHz’de bir şekilde oynuyorum ancak 0,19 GHz’de oynanmıyor nasıl 0,99’da sabit kalmasını sağlarım?

Bazen 2,5 GHzlere çıkıyor bazen 1.5 larda dolaşabiliyor ama oyun açıkken 0,99 oluyor.

Sıcaklıktan dolayı olabilir.

Bakayım hocam sağolun

Bilgisayarında herhangi bir arızalı donanımdan kaynaklıda olabilir. Isınmadan kaynaklı MHz düşüyorda olabilir. Ama 0,19 düşmesi aşırı garip.

Sorunun çözümü basit dediğimi yapabilir misin? @idireus

2 çekirdekliyse galiba 1 çekirdeğini kullanıyor bilgisayarınız bir ayar vardı tam hatırlamıyorum 2 çekirdek seçince 2 çekirdeğin hepsini de kullanıyordu.

MS Config üzerindeki çekirdek ayarını diyorsanıza o ayarın bir ilgisi yok.

Ben de ondan olabileceğini düşünüyorum maalesef kaliteli değil bilgisayarım yakın zamanda fan almaya çalışacağım.

Isınmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsan mevcut fanlara bak toz durumu vs sonra macun değişimi falan yap eğer laptop ise fan durumunu kontrol et sağlam mı diye.

Isınmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsan mevcut fanlara bak toz durumu vs sonra macun değişimi falan yap eğer laptop ise fan durumunu kontrol et sağlam mı diye.

Isıdan kaynaklı bd prochot limitine takılıyor büyük ihtimalle, ThrottleStop üzerinde tiki kaldırırsa düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…