1-2 bin TL bütçeye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000

Shiva.7

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi 1-2 k kablosuz mouse arıyorum, çok fazla FPS oyunu oynamıyorum nadir CS:GO 2, LoL oynuyorum.
Bu fiyatlara gecikme olmasın diyemem ama mümkün olduğunca az gecikme olursa iyi olur, elim küçük eskiden logi G300s kullanıyordum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

SteelSeries Rival 3 kablosuz ve SteelSeries Aerox 3 hakkında fikirlerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz A159Pro kullanıyorum şu an. Oldukça güzel model çok hafif ve kullanması keyifli Temu'da bazen bayağı bir düşüyor isterseniz kovalayın derim. Onun dışı SteelSeries Corsair gibi markalarda üst düzey fiyat vermedikten sonra düşük bütçede şansları olduğunu düşünmüyorum.

Sarı siteden ajazz 159 apex alabilirsiniz veya

Sarı siteyle beraber hepsini yurtiçiden alıyorsun zaten Wraith Ankara'dan yoluyor bu ürünleri.
Bunu da önerebilirim.

Ajazz A159Pro kullanıyorum şu an. Oldukça güzel model çok hafif ve kullanması keyifli Temu'da bazen bayağı bir düşüyor isterseniz kovalayın derim. Onun dışı SteelSeries Corsair gibi markalarda üst düzey fiyat vermedikten sonra düşük bütçede şansları olduğunu düşünmüyorum.
Gecikme oluyor mu yani kablolu da alabilirim ama performansı etkilensin istemiyorum kullanım rahatlığı açısından

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı