1-2 senede Tm'den 20k olur mu?

Liseden 64 ortalama ile mezun oldum. Derslerle uzaktan yakından alakam yoktu. Senede en az 50 gün devamsızlığım vardı. Son sene çok çalıştım. Bu uğurda 21 kilo aldım. 76k sıralama yaptım. Sonra ben daha iyi yaparım dedim. 2.sene daha hırslı ve "doğru" hazırlandım 732. oldum. Önemli olan doğru kaynakları çözmek. Gidip direkt orta-zor kaynak almayın. Önce kolay, sonra kolay-orta bir kaynak sonra orta kaynak sonra orta-zor en son da zor kaynak alın ama günde en az 700 soru çözerdim ben öyle hesap edin yani kaç saat çalıştığımı. Ek olarak kendinizi iyi tanıyın. Ben gece YouTube'dan geometri ders videosu izleyerek uyuyordum. Hobi haline gelmişti bende.

Vallahi hocam cidden tebrik ediyorum sizi, helal olsun. Zorluklar başarının süsüdür gerçekten. Peki nasıl oluyor? Ben yani arada açıyorum mesela şu lanet problemleri, örneğin karışım prob. Anlıyorum gibi oluyor ama salak gibi bakıyorum soruya, yani nasıl halledebilirim bunu?

Vallahi hocam cidden tebrik ediyorum sizi, helal olsun. Zorluklar başarının süsüdür gerçekten. Peki nasıl oluyor? Ben yani arada açıyorum mesela şu lanet problemleri, örneğin karışım prob. Anlıyorum gibi oluyor ama salak gibi bakıyorum soruya, yani nasıl halledebilirim bunu?
Sonuç, yayın denizi, apotemi, çözüm, hocalara geldik... Aklına gelebilecek her kaynağı çözdüm hocam problemlerde. Ama kesinlikle en iyi kaynak çıkmış sorulardır.

Sonuç, yayın denizi, apotemi, çözüm, Hocalara Geldik... Aklına gelebilecek her kaynağı çözdüm hocam problemlerde. Ama kesinlikle en iyi kaynak çıkmış sorulardır.

Ben de antrenmanlar, şenol hocanın prob kitaplarını hallettikten çok sonra çıkmış sorulara bakmayı düşünüyorum. Peki tavsiyen nedir hocam? Nasıl üstesinden gelinir bu problemlerin?

Sadece mat çözerek 12K yapmıştım her türlü girilir yeter ki çalışmaya bak sen.

Eyvallah hocam, ne kadar gerekirse o kadar çalışırım, yeter ki kazanayım.
Sonuç, yayın denizi, apotemi, çözüm, Hocalara Geldik... Aklına gelebilecek her kaynağı çözdüm hocam problemlerde. Ama kesinlikle en iyi kaynak çıkmış sorulardır.
Sadece mat çözerek 12K yapmıştım her türlü girilir yeter ki çalışmaya bak sen.

Hocalarım daha demin şenol hoca çıtır çerez kaynağına ufaktan bir baktım ama öyle bakıyorum yani düşünüyorum acaba nasıl çözülebilir diye. Üslü köklü olunca filan çok basit olanları yapıyorum ama bu problemler yok mu beni mahvediyor ya. Delirtiyor adeta. Ne tavsiye edersiniz? Yılmadan, bıkmadan uğraşınca gerisi gelir mi?(Daha çalışmaya başlayamadım, öyle inceden göz atıyorum.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı