1-2 yıl kullanmak için iPhone 12 Pro Max mi iPhone 13 mü?

Epiciki

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
5 5600 4060
Meslek
ÖĞRENCİ
Birden fazla konunun açıldığını biliyorum fakat alacağım telefonu 1-2 yıl kullanacağım. Eğer önerebileceğiniz farklı bir İPhone modeli varsa yazabilirsiniz. (ANDROİD ALMAYACAĞIM TÜM CİHAZLARIM APPLE)

Son düzenleme:
12 Pro Max önerimdir. Eğer ki pil sağlığı yüksekse daha uzun pil ömrü sunması, telefoto kameraya sahip olması, iPhone 13’te 4 GB RAM varken 12 Pro Max’te 6 GB olması ve daha kaliteli bir kasaya sahip olması ile 12 Pro Max daha kaliteli bir cihazdır.

Hocam zaten 1 yıl kullanıcaksın oyüzden 12 Pro Max ama uzun vadeli olursa 13'e geçebilirsiniz.

Temiz IP12 Pro Max bulman imkansıza yakındır. IP13 al bence.

Hocam temiz bulursa 12 Pro Max alması daha mantıklı güncelleme desteği sorunuda olmaz 1 yıl kullanacağı için.

Hocam temiz bir 12 pro max var 31k (Pil 87) , birde 30k yenilenmiş 12 pro max (Pil 94) var sizce hangisini tercih etmeliyim?

12 Pro Max daha iyi ancak 1 yıl kullanacaksınız SE 3 almanız mantıklı bir seçenek hem geri kalan paranız cebinizde kalır.
Hocam se2020 kullandım bir sürede çok küçük ve pil ömrü çok önemli benim için.

Son düzenleme:
Hocam temiz bir 12 Pro Max var 31k (pil 87), bir de 30k yenilenmiş 12 Pro Max (pil 94) var sizce hangisini tercih etmeliyim?

Hocam SE2020 kullandım bir sürede çok küçük ve pil ömrü çok önemli benim için.
Sıfır 13 tercih edin 12 Pro Max'in pili eskimiş olacağından arasında aşırı fark olmayacaktır yenilenmiş cihazda alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı